Μπλόκο στους «συνταξιούχους» στα Challengers

Προγνωστικά τένις

Δύο επιλογές απο τα Challengers τουρνουά στα προγνωστικά τένις για να ξεκινήσει δυνατά και αυτή η εβδομάδα από τον #Bilias1974

Εξαιρετικά έκλεισε και η τελευταία μας στήλη για το φετινό US OPEN με τις βασικές επιλογές της νίκης του Αλκαράζ σε πάνω από 31,5 games και το over στους winners του να δικαιώνουν όσους τις επέλεξαν. Παράλληλα πλήρωσε στα προγνωστικά τένις και η μακροχρόνια επιλογή για νικητή της διοργάνωσης με απόδοση 8 που είχαμε προτείνει ως στήλη από τον Μάιο!

Την εβδομάδα που διανύουμε δεν υπάρχουν τουρνουά στο επίπεδο της ATP καθώς υπάρχουν αγώνες για τις Εθνικές ομάδες τένις στο Davis Cup. Εκτός αυτών των αγώνων όμως συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα του τουρνουά Challengers από τα οποία θα εξετάσουμε επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις Challenger 

Η πρώτη μας επιλογή θα έρθει από το Challenger της Ρέν το οποίο διεξάγεται σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας. Εκεί έχουμε τον αγώνα του Γάλλου Μπενουά Περ εναντίον του ομοεθνή του Ντάν Αντέντ. Ο Περ παρότι κάποτε ήταν και στο νο18 στον κόσμο και είχε πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο τοπ 100 πλέον βρίσκεται στο 176 μετά την ελεύθερη πτώση που παρουσιάζει η καριέρα του ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Κατά καιρούς απασχολεί περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της αρνητικής εικόνας που εμφανίζει στους αγώνες με τις αντιδράσεις παρά με τα όποια επιτυχημένα αποτελέσματα του. Μετά μάλιστα την άσχημη παρουσία στο US OPEN όπου ηττήθηκε με 3-0 (χάνοντας τα 2 από τα 3 σετ με 6-0) από τον Βαν ντε Ζάνσχουλπ δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος αφήνοντας μέχρι και υπόνοιες για τον τερματισμό της καριέρας του. Ο 23χρονος Αντέντ από την άλλη έχει να επιδείξει κυρίως επιτυχίες στην κατηγορία των Futures (3Η τη τάξη μετά και τα Challengers) αλλά αυτές βρίσκονται σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας όπου έχει τους δύο από τους τρείς τίτλους καριέρας του.

Στα μάτια της στήλης ο αγώνας αυτός αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία του Αντέντ να κάνει κάτι καλό επί ενός πολύ ταλαντούχου τενίστα που όμως βρίσκεται πιο κοντά στην σύνταξη κάτι το οποίο φαίνεται και στους αγώνες του και θα πάμε με την επιλογή του χάντικαπ υπερ του στα 3,5 games και στην απόδοση του 1,81 που βρίσκουμε στην Novibet.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Για την δεύτερη μας επιλογή θα μεταφερθούμε στο Challenger της Κωνσταντινούπολης (σκληρή επιφάνεια) και στον αγώνα του Αυστραλού Ντακγουορθ εναντίον του Τσέχου Ροσόλ. Ο περσινός πρωταθλητής Ντακγουορθ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη θέλοντας να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία. Προέρχεται από μια καλή εβδομάδα σε παρόμοιο τουρνουά όπου στο Κασίς της Γαλλίας έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και έχασε από τον φορμαρισμένο Γκρενιέρ. Ο 37χρονος πλέον Ροσόλ παραμένει ενεργός παρότι σαφέστατα οδεύει προς το τέλος μιας αρκετά καλής καριέρας και σε επίπεδο ATP (no37 κάποτε με 3 τίτλους).  Η επιλογή μας εδώ θα έρθει από την Stoiximan και την καθαρή νίκη του Ντακγουορθ με 2-0 στην τιμή του 1,75.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

 

Μονό
14:00
Τζέιμς Ντάκγουορθ - Λούκας Ροσόλ
Σετ Σκορ: 2 - 0
1.75
BET: 20 units
Μονό (Τετάρτη 14/9)
11:00
Νταν Αντέντ - Μπενουά Περ
Games Ασιατικό Χάντικαπ - Νταν Αντέντ +3.50
1.81
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις