Η Φινλανδία θα παλέψει στο μαγικό… 6.00

Η Φινλανδία θα παλέψει στο μαγικό... 6.00

Προγνωστικά από τον #Jimandrez για την σημερινή ημέρα του Eurobasket με δύο εξαιρετικά σημεία έως 6.00

Καλησπέρα σε όλους. Τρίτη σήμερα και το Eurobasket μπαίνει σταδιακά στο τελικό του στάδιο, με τα προημιτελικά να αρχίζουν στο Βερολίνο. Εμείς στα προγνωστικά μας μελετάμε τους αγώνες και σας δίνουμε ένα δυνατό σημείο και μία ένα funbet… βόμβα! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα αμέσως.

Προγνωστικά: Ισπανία – Φινλανδία

Το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι εκείνο της Ισπανίας με την Φινλανδία. Η αρμάδα του Σκαριόλο κατάφερε με πνεύμα πρωταθλήτριας να υποτάξει την Λιθουανία στην παράταση και να πάρει μία τεράστια πρόκριση. Ηγέτες τα αδέρφια Ερνανγκόμεζ, βοήθησε με την εμπειρία του ο Ρούντι, αρκετά χρήσιμοι οι Μπράουν, Ντίαζ και Γκαρούμπα. Πλέον το μετάλλιο έχει γίνει στόχος και σκοπός για μία νέα ομάδα, η οποία έχει να δώσει πάρα πολλά πράγματα στο μέλλον. Βέβαια το εμπόδιο της Φινλανδίας μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Μάρκανεν και η παρέα του, με υπέροχο μπάσκετ μπόρεσαν να επικρατήσουν της ανύπαρκτης Κροατίας και να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Τρομερή έφεση στο τρίποντο, κυριαρχεί επιθετικά και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για μία διάκριση με την εθνική του ομάδα. Μπορεί να μην διαθέτει την εμπειρία άλλων συνόλων αλλά δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα εύκολα και όπως είδαμε στην φετινή διοργάνωση τα πάντα είναι απρόβλεπτα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ο αγώνας έχει φαβορί αλλά εμείς θα πάμε με το αουτσάιντερ. Κρατάμε το Over 78,5 της Φινλανδίας στο 1.91 από την Novibet.

Υ.Γ Ωραίο funbet η νίκη της Ισπανίας με 3-6 πόντους πληρώνει αδρά στο 6.00 της Stoiximan.

Μονό
18:15
Ισπανία - Φινλανδία
Φινλανδία: Over 78,5 πόντοι
1.91
BET: 15 units
Funbet
18:15
Ισπανία - Φινλανδία
Νίκη Ισπανίας με 3-6 πόντους
6.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις