Δεν μας προδίδει ποτέ η Λέιτον Όριεντ

Προγνωστικά

Επιστροφή στην Αγγλία για τον #Nikolas43 με δυο παιχνίδια και αρκετές επιλογές σε αποδόσεις διπλασιασμού και κάτι παραπάνω.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης θα βλέπει Champions league εμείς θα ρίχνουμε ματιές στην Αγγλία. Δυο δυνατά παιχνίδια από το ανανεωμένο Νησί, δυο ομάδες που πηγαίνουν με σπασμένα φρένα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά

Προγνωστικά: Ρότσντεϊλ – Λέιτον Όριεντ 

Πρώτο χρονικά παιχνίδι η αναμέτρηση της Ρότσντεϊλ με την Λέιτον Όριεντ στο στάδιο «Σπότλαντ» κάπου κοντά στο Μάντσεστερ. Η αγάπη της στήλης για την Λέιτον Όριεντ γνωστή και μη εξαιρετέα. Πως να μην στηρίξεις μια ομάδα που σε πληρώνει συνεχώς και πηγαίνει τρένο να σε πληρώσει και στο μακροχρόνιο σου. Στα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι μόνοι στην τελευταία θέση οι φιλοξενούμενοι μόνοι στην κορυφή της League Two. 

Τελευταία νίκη των γηπεδούχων ήταν στις αρχές Αυγούστου, δεν κατάφεραν να κερδίσουν πιο αδύναμες ομάδες και προφανώς δεν έχουν ελπίδες απέναντι στους Λονδρέζους. Όσα γκολ έχει πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα η Ρότσντεϊλ τα έβαλε η Λέιτον στη Χάρτπουλ. Η διαφορά τους είναι τεράστια, το τρένο της Λέιτον δεν κάνει στάση στο Ρότσντεϊλ και μας χαρίζει το διπλό του 2.15 στο Pamestoixima.gr. Θα πάρω και ένα ειδικό το over 1,5 γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 2.20.  

Πρέστον – Μπέρνλι 

Η Πρέστον μια μέτρια ομάδα της φετινής Championship θα αντιμετωπίσει την Μπέρνλι, την αγαπημένη ομάδα του νέου βασιλιά της Αγγλίας. Άχρηστη πληροφορία το ξέρω αλλά ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κάπου τον Μάιο. Στη μέση της βαθμολογίας η γηπεδούχος με αρκετά 0-0 έως τώρα στο πρωτάθλημα, δύσκολες νίκες με το στανιό και ζόρικα 1-0.  Γενικά δεν είναι σε καλό φεγγάρι δεν έχει δείξει ακόμα χαρακτήρα, εκτός αν ο χαρακτήρας της είναι αυτό που έχουμε δει ως τώρα, κάτι το οποίο σημαίνει προβλήματα και μάλιστα μεγάλα. 

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Πάμε στους «Clarets», σταθερά καλοί από την αρχή του πρωταθλήματος με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και προσηλωμένοι εκεί επομένως έμπιστη. Μια μόλις ήττα από την Γουότφορντ, σκληροτράχηλη ομάδα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους ειδικά σε χαμηλότερης δυναμικότητας. Στοιχηματικά τυπική φέρνει τα αποτελέσματα που ζητάμε κάθε φορά, μοναδική εξαίρεση η τελευταία αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ και την ισοφάριση της στο 98’. Θα την στηρίξω και σήμερα θα πάρω το καλοπληρωμένο διπλό της στο 2.50 του Pamestoixima.gr. Επίσης το over 1,5 της Μπέρνλι στο 2.65 είναι πολύ καλή επιλογή.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να τα συνδυάσετε όπως θέλετε είτε μονά είτε δυάδες είτε σε combo. Οι αποδόσεις το επιτρέπουν να βγουν δυνατά δελτία. Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

Μονό
21:45
Ρότσντεϊλ - Λέιτον Όριεντ 
2
2.15
BET: 20 units
Μονό
22:00
Πρέστον - Μπέρνλι 
2
2.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 5,83
21:45
Ρότσντεϊλ - Λέιτον Όριεντ 
Λέιτον Όριεντ over 1,5
2.20
22:00
Πρέστον - Μπέρνλι 
Μπέρνλι over 1,5
2.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις