Πέσιτς : «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Πέσιτς : «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Η Σερβία υπέστη αποκλεισμό σοκ από την Ιταλία, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να εμφανίζεται απογοητευμένος, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

«Συγχαρητήρια στους Ιταλούς, αξίζουν σεβασμό και νίκη. Έπαιξαν όσο τους επιτρεπόταν να παίξουν και ήταν υπέροχο μπάσκετ. Ήταν σωματικά πολύ καλύτεροι από εμάς. Δεν βάλαμε ελεύθερα σουτ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ήταν η έλλειψη συνέχειας στην άμυνα.

Δεν είχαμε τρεις καλές άμυνες στη σειρά, οι Ιταλοί χτίζανε αυτοπεποίθηση και έβαζαν τα τρίποντα. Και ακόμα και στα σημεία που δεν σκόραραν, το κάλυπταν με την άμυνα, κάτι που τους βοήθησε να πάρουν ενέργεια για την επίθεση

Δεν πρέπει να μιλήσω πολύ για όσα περάσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, γιατί δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα, για να eurobευμην φαίνομαι ότι ψάχνω δικαιολογία. Κάποιοι παίκτες έχασαν την επαφή με την ομάδα λόγω τραυματισμών και ασθενειών, που μας αναστάτωσαν.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, έπρεπε να δείξουμε τις ικανότητές μας στο γήπεδο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όταν είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά, έτσι όπως κάναμε και εναντίον της Τουρκίας ή της Ελλάδας».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις