Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 13/9): Ελλάδα έτοιμη για τους «4»

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 13/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.«»

Ισπανία – Φιλανδία (18:15): Η Ισπανία κατάφερε να αποκλείσει την Λιθουανία των NBAer Σαμπόνις και Βαλανσιούνας με ηγέτες τους Μπράουν και Γ. Ερνανγκόμεζ. Πλέον βάζει πλώρη για τα ημιτελικά απέναντι σε μια ομάδα κατώτερη ποιοτικά που θέλει προσοχή. Μια ομάδα που έκανε την έκπληξη κι άφησε έξω την Κροατία των πολλών αστέρων. Ηγέτης φυσικά ο Μάρκανεν, ο οποίος με 43 από τους 94 της ομάδας του τα έκανε όλα. Στην παρούσα φάση δεν γίνεται να μην πας με το καλύτερο σύνολο.   Άσος και over 155,5  στο εξαιρετικό 1.85 του Pamestoixima.gr.

Γερμανία – Ελλάδα (21:30): Έτσι όπως έπαιξε η Εθνική μας κόντρα στην Τσεχία στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Βέβαια τώρα έχουμε να κάνουμε με έναν ποιοτικότερο αντίπαλο. Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του Βάγκνερ, του MVP μέχρι τώρα της Γερμανίας. Στα συν για την Γερμανία ότι θα παίξει στην κατάμεστη έδρα της. Κερδίζεις και παίζεις ημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού που παίζει νωρίτερα. Άρα η νίκη σήμερα μπορεί να σε στείλει και αμέσως τελικό. Οι αποδόσεις αδικούν την Γερμανία.  Στο φτωχό αλλά τίμιο 1.65 ο άσος με 9,5 πόντους χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων  στη Stoiximan.

Mπάγερν – Μπαρτσελόνα (22:00): Η βραδιά της μεγάλης επιστροφής έφτασε για τον Λεβαντόφσκι στο Μόναχο. Η αλήθεια είναι ότι η Μπάγερν ξυπνάει στους «μπλαουγκράνα» εφιαλτικές στιγμές αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά .Η Μπαρτσελόνα δεδομένα θα έχει πιο ανταγωνιστική εικόνα σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης σεζόν. Το «ψιλιάστηκαν» και  οι αποδόσεις.  Παρόλα αυτά επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.98  στη Betshop.

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00):  Η Λεβερκούζεν αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 2-2 από την έδρα της Χέρτα Βερολίνου στο γερμανικό πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν μας γοήτευε με τις συνεργασίες της, με το γρήγορο ποδόσφαιρο που έπαιζε, με την πλούσια παραγωγικότητά της. Στην καινούργια είναι λες και έχει ξεχάσει πώς να τα παρουσιάζει αυτά. Στα φυσιολογικά της η Ατλέτικο θα επικρατήσει με τις αποδόσεις να επιτρέπουν και αναζήτηση κάλυψης.  Το διπλό draw no bet  στο  1.87 του Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Mαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης  (22:00): Οι Γάλλοι ξεπέρασαν άμεσα την ήττα  από την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League κερδίζοντας την Λιλ. Οι Γερμανοί από την άλλη υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα στις επίσημες υποχρεώσεις της, με πολλά κοινά. Και στις δύο αποστολές, αμφότερες εντός έδρας, δεν κατάφεραν να βρουν συνεργασίες. Η ανάπτυξή τους ήταν προβλέψιμη, στα δάχτυλα ενός χεριού μετριούνται οι πραγματικά καλές στιγμές. Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των γηπεδούχων κόντρα στο κακό φεγγάρι των φιλοξενούμενων. Άσος   στο 1.96 της Novibet.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις