Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Γκολ και «ξύλο» στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Μετροπολιτάνο» (68.456), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο.
  • Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο στα τελευταία μεταξύ τους ματς, καθώς πριν την ήττα στο πιο πρόσφατο (πέρσι με 1-0) είχε τέσσερις νίκες και επτά ισοπαλίες σε έντεκα ματς.
  • Under 2,5 στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους, με το no goal να επιβεβαιώνεται σε έξι από αυτές.
  • Σε 17 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο προπονητών, ο Σιμεόνε έχει το πάνω χέρι με επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι στιγμής στην σεζόν πανηγύρισε η Ατλέτικο, διαλύοντας με 4-1 τη Θέλτα. Σε ένα ματς που τα πάντα της βγήκαν, η ομάδα του Σιμεόνε δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή στο γήπεδο, όμως πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς για να φτάσει τους δέκα μετά από πέντε αγωνιστικές. Δεν μπόρεσε όμως να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και στο Champions League, κάνοντας την πρώτη της ευρωπαϊκή ήττα. Με απογοητευτική εμφάνιση έχασε δίκαια από τη Λεβερκούζεν με σκορ 2-0. Παρουσίασε μεγάλα κενά στην άμυνα, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες πριν σκοράρουν δύο φορές στα τελευταία λεπτά και κλειδώσουν το τρίποντο.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία επίσημα ματς εντός έδρας.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Χιμένεζ, Σάβιτς, Λεμάρ και Ρεγκιλόν. Αμφίβολος ο Όμπλακ που απουσίασε στα δύο τελευταία ματς και δύσκολα θα αγωνιστεί και απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γκρμπιτς – Φελίπε, Βίτσελ, Ερμόσο – Μολίνα, Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ, Ρεϊνίλντο – Φέλιξ, Μοράτα.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μαγιόρκα, διατηρώντας το απόλυτο αλλά και την πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν, με τη Ρεάλ όμως να κάνει την ανατροπή και να καθαρίζει στο τέλος το ματς. Με το 4-1 στο τέλος η «βασίλισσα» έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Δεν ήταν το ίδιο καλή μεσοβδόμαδα, απέναντι φυσικά σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο όπως η Λειψία. Όμως πήρε και πάλι αυτό που ήθελε και νίκησε 2-0 με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά.

Stat attack: Συνεχίζει να έχει μόνο νίκες, καθώς έχει κερδίσει και τα οκτώ επίσημα ματς που έχει παίξει φέτος.

Απουσίες: Εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού ο Μπενζεμά, ενώ όλα δείχνουν πως κι ο Βάθκεθ δε θα είναι διαθέσιμος. Κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει κι ο Μιλιτάο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Κρόος, Τσουαμενί – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Γκολ και «ξύλο» στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ συνεχίζει να πηγαίνει «τρένο», έχοντας ξεχάσει πώς είναι το να χάνεις βαθμούς. Τώρα όμως έχει να αντιμετωπίσει μια πραγματικά δύσκολη ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας. Έχει καλύτερη παράδοση τα τελευταία χρόνια από τους «ροχιμπλάνκος» όμως δεν κερδίζει εύκολα στην έδρα της Ατλέτικο. Αντίθετα με πολλά από τα τελευταία ματς μεταξύ τους, περιμένουμε αυτή τη φορά το σκορ να φτάσει πιο ψηλά, κυρίως λόγω των απουσιών και των προβλημάτων στην άμυνα των γηπεδούχων. Ικανοποιητικό το 1.91 στο over 2,5 από τη Novibet.

  • Στα ειδικά ξεχωρίζει το over 3,5 κίτρινων καρτών για την Ατλέτικο. Η ομάδα του Σιμεόνε συνηθίζει στα μεγάλα ματς να παίζει σκληρά και να κάνει ό,τι μπορεί για να αποσυντονίσει και να σπάσει τον ρυθμό του αντιπάλου. Το 2.25 της Novibet στο συγκεκριμένο σημείο μοιάζει μια πολύ συμφέρουσα επιλογή.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.91
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
Ατλέτικο Μαδρίτης over 3,5 κίτρινες κάρτες
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις