Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: «Μονόδρομος» η νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ.
  • Μοναδική συνάντηση των δύο ομάδων σε φιλικό το καλοκαίρι του 2013 με νίκη της Φράιμπουργκ με 4-2.
  • Κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία, ο Ολυμπιακός έχει πέντε νίκες και 14 ήττες σε 19 αναμετρήσεις. Στις τελευταίες εννιά μετρά μόνο ήττες. Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ομάδα από την Ελλάδα σε επίπεδο επίσημων αγώνων.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Συνεχίζει να προβληματίζει ο Ολυμπιακός, αγνοώντας τη νίκη στην Ευρώπη μετά από επτά ματς. Έπαιξε τραγικά στη Γαλλία και έχασε δίκαια από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων. Το 2-1 μπορεί να ήρθε στις καθυστερήσεις, όμως ίσως στην πραγματικότητα να κολακεύει τους «ερυθρολεύκους». Ούτε στο πρωτάθλημα κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα του Κορμπεράν, μένοντας στο 1-1 με τον Βόλο. 0-1 το σκορ του ημιχρόνου, με τους Πειραιώτες να κυνηγούν, να βρίσκουν την ισοφάριση και να χάνουν πολλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Πυροδοτήθηκε η βόμβα του Χάμες Ροντρίγκεζ, που θα έρθει δανεικός από την Αλ Ραγιάν.

Stat attack: Χωρίς νίκη στα τελευταία δέκα ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Όλα δείχνουν ότι δε θα αγωνιστεί ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Αμφίβολος κι ο Βαλμπουενά, σίγουρα εκτός ο Βρσάλικο κι ο Μαρσέλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Άβιλα, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κούντε – Μπόουλερ, Μπιέλ, Μασούρας – Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φράιμπουργκ

Ρεπορτάζ: Συνδύασε την επιστροφή της στην Ευρώπη με νίκη, επικρατώντας με 2-1 επί της Καραμπάκ. Ξεκίνησε τέλεια παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο πρώτο τέταρτο. Πορεύτηκε στο υπόλοιπο ματς με κληρονομιά αυτό το 2-0, καθώς είχε λίγες φάσεις έκτοτε. Οι Αζέροι μείωσαν πριν το ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στην Bundesliga η Φράιμπουργκ έχασε την πρωτιά, μένοντας στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ εντός έδρας. Πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά κανένα γκολ στην αναμέτρηση. Αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Stat attack: Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία δώδεκα επίσημα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Θα ταξιδέψει στο Φάληρο χωρίς τους τραυματίες Χόλερ και Σάλαι, καθώς και τον τιμωρημένο Εζέκουεμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Κούμπλερ, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ – Έγκεσταϊν, Χόφλερ – Ντόαν, Τζέονγκ Ου-Γέονγκ, Γκρίφο – Πέτερσεν.

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: «Μονόδρομος» η νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ προγνωστικά: Η πίεση γίνεται όλο και μεγαλύτερη για τον Ολυμπιακό όσο συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει ούτε τώρα να κερδίσει (και πόσο μάλλον αν ηττηθεί), κινδυνεύει να μείνει από νωρίς πίσω στη μάχη της πρόκρισης. Απέναντί του το φαβορί του ομίλου, μια ομάδα ποιοτική αλλά όχι ανίκητη. Πολύ δυνατή και αποτελεσματική η Φράιμπουργκ αλλά δεν είναι από τις ομάδες που παίρνουν επιβλητικές νίκες εύκολα. Προσεκτικές αναμένονται και οι δύο πλευρές, δεν πρόκειται όμως να παίξουν για την ισοπαλία. Ωραίες επιλογές τα 2-3 γκολ με 2.02 στο Pamestoixima.gr και το Χ ημιχρόνου με 2.20 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
2-3 γκολ
2.02
BET: 15 units
Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
Χ ημίχρονο
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις