Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία: Θα σταματήσει το τρένο της «βασίλισσας»;

Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (81.044), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων.
  • Σε αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες από τη Γερμανία, η Ρεάλ έχει απολογισμό 34-13-23. Η Λειψία έχει αντιμετωπίσει ομάδες από την Ισπανία τρεις φορές, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η Ρεάλ έχει αποτύχει να κερδίσει το πρώτο εντός έδρας ματς της στη φάση των ομίλων του Champions League τις τελευταίες τρεις σεζόν (21-22: 1-2 με Σέριφ, 20-21: 2-3 με Σαχτάρ, 19-20: 2-2 με Κλαμπ Μπριζ).

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Μπορεί να αγχώθηκε λίγο στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ, αλλά φόρτσαρε στο δεύτερο και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με την Σέλτικ. Ο τραυματισμός του Μπενζεμά στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα άγχωσε τους φίλους της «βασίλισσας», όμως ο Αζάρ με το που πάτησε βρετανικό έδαφος έκανε εμφάνιση από τα παλιά. Μετά το 0-1 στο 56’, ο Βέλγος σημείωσε ασίστ (60’) και γκολ (77’) για το τελικό 0-3. Συνέχισε τις νίκες και στο πρωτάθλημα με το 4-1 επί της Μαγιόρκα εντός έδρας με ανατροπή. Μέχρι το 88’ το σκορ ήταν 2-1, όμως με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Αντσελότι κλείδωσε τη νίκη και διατήρησε την πρωτιά στη βαθμολογία.

Stat attack: Σε επτά επίσημους αγώνες έχει μόνο νίκες φέτος, δεχόμενη γκολ στους πέντε.

Απουσίες: Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Μπενζεμά, το ίδιο κι ο Μιλιτάο. Αμφίβολοι οι αναπληρωματικοί δεξιοί μπακ Λούκας Βάκθεθ και Οντριοθόλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος – Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λειψία

Ρεπορτάζ: Ο διασυρμός από την Σαχτάρ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τεντέσκο. Ο Ιταλογερμανός τεχνικός απολύθηκε μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από τους Ουκρανούς, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στην σεζόν. Από νωρίς η Λειψία «τρέχει», και σε ενδεχόμενο δεύτερης ήττας (κάτι πολύ πιθανό με αντίπαλο τη Ρεάλ) θα κινδυνέψει να χάσει πολύτιμο έδαφος όσον αφορά τη μάχη της πρόκρισης. Πάντως η εικόνα της ομάδας στο ντεμπούτο του Ρόζε στον πάγκο ήταν άκρως ενθαρρυντική. Το Σάββατο η Λειψία «φιλοδώρησε» με τρία τέρματα την Ντόρτμουντ, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πήρε τους τρεις βαθμούς για μόλις δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.

Stat attack: Μετρά εννιά συνεχόμενα over 2,5 σε ματς ομίλων του Champions League.

Απουσίες: Δύο οι ελλείψεις για τον Ρόζε: ο μεσοεπιθετικός Όλμο κι ο αμυντικός Κλόστερμαν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκουλάτσι – Σιμακάν, Ορμπάν, Γκβάρντιολ, Ράουμ – Λάιμερ, Σλάγκερ – Ενκουνκού, Φόρσμπεργκ, Σόμποσλαϊ – Βέρνερ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία: Θα σταματήσει το τρένο της «βασίλισσας»;

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία προγνωστικά: Αδιαμφισβήτητα η Ρεάλ είναι το φαβορί. Και λόγω ποιότητας αλλά και λόγω φόρμας, καθώς είναι η μόνη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που έχει το απόλυτο των νικών. Η ψυχολογία άλλαξε άρδην στη Λειψία μετά τη φυγή του Τεντέσκο κι αυτό φάνηκε με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Ντόρτμουντ. Βέβαια, τελείως διαφορετικό το επίπεδο δυσκολίας εκείνου του παιχνιδιού με αυτό για την ομάδα του Ρόζε.

Θα ανοίξει το ματς οπωσδήποτε. Υψηλά σκορ βγάζει και η Ρεάλ και η Λειψία και το goal/goal & over 2,5 πάει «σύννεφο» στους αγώνες τους. Το επιλέγουμε και εδώ σε απόδοση 1.81 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία
Goal/goal & over 2,5
1.82
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις