ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γερμανία - Ελλάδα: Με το χτύπημα της κόμπρας ολοταχώς για ημιτελικά!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γερμανία - Ελλάδα: Με το χτύπημα της κόμπρας ολοταχώς για ημιτελικά!

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γερμανία – Ελλάδα: Με το χτύπημα της κόμπρας ολοταχώς για ημιτελικά!

Γερμανία - Ελλάδα

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Γερμανία - Ελλάδα, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Με την αναμέτρηση Γερμανία – Ελλάδα  συνεχίζεται η προσπάθεια της Εθνικής μας στο φετινό Eurobasket, για τη φάση των «8» πλέον και με φόντο πάντοτε τα μετάλλια. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Στάδιο: Mercedes Benz Arena

Χωρητικότητα: 15.000 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: Η Εθνική μας ομάδα μετράει 9 συνεχόμενες νίκες απέναντι στους Γερμανούς σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια. Τελευταία νίκη για τα «πάντσερ» απέναντι στην Ελλάδα το μακρινό 2001.

Γερμανία

Ρεπορτάζ: Έχει γευτεί το συναίσθημα της νίκης 5 φορές στο φετινό Ευρωμπάσκετ, σε 6 αναμετρήσεις. Μοναδική ήττα για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόνσιτς για την φάση των ομίλων. Απέκλεισε στους “16” το μαχητικό Μαυροβούνιο με σκορ 85-79.

Stat attack: Στις τελευταίες δεκαπέντε αναμετρησεις σε όλες τις διοργανώσεις, οι Γερμανοί μετράνε 13 νικηφόρα αποτελέσματα, και μόλις 2 ήττες.

Απουσίες: Εξαιρετικά αμφίβολοι τρεις παίκτες από το…πάνω ράφι για τους Γερμανούς, που ακούνε στο όνομα Φράνζ Βάγκνερ, Γιοχάνες Βόιγκτμαν και Νικ Ουάιλερ – Μπαμπ. Και οι τρεις ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ελλάδα

Ρεπορτάζ: Η σκληροτράχηλη Τσεχία έβαλε δύσκολα στην Εθνική στην φάση των “16”. Οι Έλληνες διεθνείς ωστόσο, στην τελευταία περίοδο ανέβασαν την απόδοσή τους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε ποικίλων ειδών τρόπους να βάλει την μπάλα στο καλάθι, και το τελικό 94-88 έδωσε την πρόκριση στην Εθνική. Η Ελλάδα παίζει με αυτοπεποίθηση, και όταν θέλει “μασάει σίδερα” στην άμυνα, η οποία δεν είναι άγνωστο πως είναι το κρυφό της όπλο

Stat Attack: 6/6 στο φετινό Ευρωμπάσκετ για την Εθνική μας ομάδα. Έχουν ξεχάσει πως είναι να… χάνεις οι Έλληνες διεθνείς.

Απουσίες: Όλοι οι αθλητές της ομάδας βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Γερμανία - Ελλάδα: Με το χτύπημα της κόμπρας ολοταχώς για ημιτελικά!

Γερμανία – Ελλάδα προγνωστικά: Σήμερα ποντάρουμε στις επιθετικές δυνατότητες του “πολεμιστή”, Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού, με την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Τσεχία (8 πόντοι και 2 ασίστ) κέρδισε… πόντους στο  ροτέισιον και έστειλε μήνυμα  στον Δημήτρη Ιτούδη πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο, σε άμυνα και επίθεση. Ο Γιαννούλης μετράει 4.1 πόντους ανά αγώνα στο φετινό Ευρωμπάσκετ, δίχως να πάρει πολλά λεπτά στο παρκέ. Σε ματς “do or die” η Εθνική χρειάζεται απρόσμενους πρωταγωνιστές, ιδίως από τον πάγκο, και ο Λαρεντζάκης, που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και σε ψηλά και σε κοντά σχήματα, μπορεί να κάνει την διαφορά. Με τα double και triple team στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πέφτουν… βροχή, το περιφερειακό σουτ της Εθνικής θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης, και ο Λαρεντζάκης πίσω από την γραμμή είχε 32.1% στην Ευρωλίγκα την περασμένη σεζόν, γεγονός που φανερώνει πολλά. Ο Ιτούδης θα ρίξει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρκέ, παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Εκμεταλλευόμενος το, εν μέρει ντεφορμάρισμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, και ή την απουσία ή την πλήρη ανετοιμότητα του Βάιλερ – Μπαμπ, ο shooting guard των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι πιθανό να δοκιμάσει την τύχη του πίσω από τα 6.75 μέτρα, αλλά να πάρει γενικότερα και περισσότερες ατομικές προσπάθειες, ειδικά όταν η επίθεση της εθνικής κολλάει. Συνηθισμένο, δυστυχώς, αυτό το νεκρό διάστημα της εθνικής στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Over 3,5 πόντους σε απόδοση 2.30 είναι η σημερινή μας επιλογή, δίνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη μας στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Γερμανία - Ελλάδα
Λαρεντζάκης over 3,5 πόντοι
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις