Να μπει καλά η εβδομάδα με γκολ από βορρά

προγνωστικά

Γκολ και θέαμα θέλουμε για να μπει καλά η εβδομάδα στα προγνωστικά της Δευτέρας. Επιλογές από Νορβηγία και Ολλανδία. Γράφει ο Nikolas Kappa.

Καλή εβδομάδα απανταχού κουβανέζοι! Πλήρωσε χθες η «τοκογλυφική» τριάδα, καλοφάγωτα σε όσους πληρώθηκαν! Εβδομάδα Champions League από σήμερα και λέω να δώσω το έναυσμα με στήλη και πολλά γκολ. Γενικά θα επιδιώκω οι στήλες στη φετινή σεζόν να είναι σε ύφος παρόμοιο με αυτή της Κυριακής. προγνωστικά

Σήμερα έχω τσεκάρει μια δυάδα πέριξ του διπλασιασμού ζητώντας γκολ. Τι άλλο δηλαδή να ζητήσουμε εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι; Γκολ, θέαμα και ταμεία! Για αυτόν το λόγο βρισκόμαστε εμείς του koubanezos.gr εδώ. Αλλά ας μην πλατειάζω! Στα προγνωστικά Δευτέρας αμέσως!

Όσα φάμε και όσα βάλουμε οι Νορβηγοί

Ξεκινάμε από την τεράστια κατηγορία εν ονόματι 2η Νορβηγίας, ήτοι την τρίτη εθνική. Σήμερα θα μας απασχολήσει το Βαλερένγκα 2 – Κιέλσας. Χωρίς πολλά-πολλά η δεύτερη ομάδα της γνωστής Βαλερένγκα, φιγουράρει πρώτη στον σχετικό πίνακα με τα over 2,5 στα εντός έδρας παιχνίδια. Πιο ειδικά σε δέκα αγώνες εντός έδρας έχει 29 γκολ ενεργητικό και 28 γκολ παθητικό, κοινώς «όσα φάμε και όσα βάλουμε». Δεν το λέω εγώ, οι αριθμοί το λένε!

Αλλά μια και φέραμε τους αριθμούς στο προσκήνιο, 57 γκολ σύνολο σε δέκα αγώνες ισοδυναμεί με 5,7 γκολ ανά παιχνίδι. Στον αντίστοιχο πίνακα η Κιέλσας στα εκτός έδρας έχει σημειώσει δέκα τέρματα, ενώ έχει εννιά τέρματα παθητικό. Αυτό με την σειρά του, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια η Κιέλσας έχει αναμενόμενο 2,1 γκολ ανά παιχνίδι. Με μια στάθμιση υπέρ του φαβορί οδηγούμαστε σε 3,36 γκολ αναμενόμενα για το σημερινό παιχνίδι.

Έτσι δικαιολογείται και το αρχικό ασιατικό line το οποίο βρίσκεται στο 3,25 γκολ. Εμείς θα κινηθούμε σε ασφαλέστερα μονοπάτια και χωρίς περισσότερη ανάλυση θα κρατήσουμε το απλό, ωραίο και τίμιο over 2,5. Αν και στα μάτια μου έχει τρομερό value το ασιατικό over 2,0 αν βρεθεί σε ικανοποιητική απόδοση. 

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Προγνωστικά: Γκολ και άνοδο από Τσβόλε

Συνεχίζουμε στην αγαπημένη προσωπικά Eerste Divisie και πάμε στο παιχνίδι Γιόνγκ Άλκμααρ – Τσβόλε. Για την Τσβόλε τα είπα και σε προηγούμενη στήλη, δεν βλέπω τρόπο πως να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος. Για λόγους παρόμοιους με το νορβηγικό παιχνίδι, θεωρώ ότι το οver 2,5 και εδώ είναι αρκετά value επιλογή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Τσβόλε στα πρώτα έξι παιχνίδια έχει μέσο όρο 4,2 γκολ ανά παιχνίδι. Αντίστοιχα οι νέοι της Άλκμααρ έχουν 3,7 γκολ ανά παιχνίδι. Τώρα μιας και.. Ολλανδία γαρ, πάλι λέω να το κατεβάσω το line στο δελτίο μου και να τιμήσω το over 2,5. Αυτό, όπως ξέρουμε όλοι βλέπουν πολλά όνειρα οι Ολλανδοί και πάμε προσεκτικά.

Στο δια ταύτα, κρατάμε το over 2,5 και στους δυο αγώνες με πιο συντηρητικό ποντάρισμα, για.. ζέσταμα. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε. Ως γνωστόν, τα λέμε στο Telegram! Να μπει καλά η εβδομάδα με γκολ από βορρά

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Δυάδα απόδοσης 2.25
20:00
Βαλερένγκα 2 - Κιέλσας
Over 2,5
1.45
21:00
Γιόνγκ Άλκμααρ - Τσβόλε
Over 2,5
1.55
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις