Για το δύο στα δύο μέχρι τη διακοπή

ΠΑΟΚ – Λαμία

ΠΑΟΚ – Λαμία: Στο Δευτεριάτικο ματς της Τούμπας με δύο επιλογές που φτάνουν να δεκαπλασιάζουν. Γράφει ο #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Λίγα ματς σήμερα και εμείς θα επικεντρωθούμε στο ματς ΠΑΟΚ – Λαμία που ρίχνει την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – Λαμία: Επιστροφή στα τρίποντα έως 10.50 

Πρώτη απώλεια για τους «ασπρόμαυρους» στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη. Ήρωας ο Κοτάρσκι που «είπε» όχι στο πέναλτι του Γκρέι. Παραμένει αήττητο το σύνολο του Λουτσέσκου, που θέλει να εκμεταλλευτεί βατό πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή, ώστε μετά να υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ως τώρα, Παναθηναϊκό χωρίς απώλειες.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Δύσκολη αποστολή είχε η Λαμία στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, όμως κατάφερε να μη χάσει και να «τσεπώσει» το πονταλάκι. Αρκετά ανταγωνιστική  και σκληροτράχηλη, πιστεύω πως θα βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ που έχει τα θεματάκια του στη δημιουργία, προσπαθώντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Επιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι γηπεδούχοι, ώστε να μη χαθεί η επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Δεν νομίζω πως θα ανοίξει ιδιαίτερα το ματς και το 2-3 γκολ στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 2.02 είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί.  Άλλωστε στα τελευταία πέντε ματς, η επιλογή μας επιβεβαιώθηκε τρεις φορές. Θα επιλέξω να πάρω και ένα ρίσκο με ακριβές σκορ που δεκαπλασιάζει.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
2-3 γκολ
2.00
BET: 15 units
Fun bet
19:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
Ακριβές σκορ: 2-1
10.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις