Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 12/9): Ευκαιρία να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 12/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

ΠΑΟΚ – Λαμία (19:00): Ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα την ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και θέλει να ταξιδέψει στην Κρήτη και τον ΟΦΗ χωρίς απώλειες. Λίγη η Λαμία μέχρι στιγμής. Στα μάτια μου μία απ’ τις ομάδες που θα πέσουν. Δεν έχει ακόμα νίκη και δύσκολο να πάρει κάτι στην Τούμπα.   Άσος από ημίχρονο   στο εξαιρετικό 1.85 του Pamestoixima.gr.

Μπεσίκτας – Μπασακσεχίρ (19:00): Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που αν κοιτάξει κανείς την παράδοση θα παρατηρήσει πως τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν Μ.Ο τρία γκολ τουλάχιστον. Και οι δυό ομάδες έχουν μέχρι στιγμής μόνο νίκες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπου κέρδισαν τη Χαρτς με 4-0 εκτός έδρας. Θα καλύψω τον άσο ποντάροντας παράλληλα και στα γκολ. Στο φτωχό αλλά τίμιο 1.62 το 1Χ ΔΕ μαζί με το over 1,5 στη Stoiximan.

Βίμποργκ – Χόρσενς (20:00): Η Βίμποργκ μετά την νίκη της επί της Οντένσε έφτασε στους 15 βαθμούς και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, δείχνοντας πως είναι σε θέση να μπει στην εξάδα. Η Χόρσενς βρίσκεται σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από τα «κόκκινα», καθώς έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς μετά από 8 αγώνες, συγκομιδή σαφώς καλύτερη από την αρχικά προσδοκώμενη. Η Βίμποργκ είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει να συνέρχεται σταδιακά από την ευρωπαϊκή περιπέτεια που την κούρασε, παίζει με αυτοπεποίθηση και στην έδρα της είναι ισχυρή. Ο άσος σε δίκαιη απόδοση 1.78  στη Betshop.

Έμπολι – Ρόμα (21:45): Δεύτερη ήττα για την Ρόμα σε διάστημα λίγων ημερών, αυτή τη φορά στη Βουλγαρία από τη Λουντογκόρετς στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η Έμπολι απ’ την μεριά της έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες. Συνολικά δεν πείθει με τη μέχρι τώρα εικόνα της. Τα καμπανάκια στη Ρόμα ήχησαν πολύ δυνατά έπειτα από τις δύο μαζεμένες ήττες και την περιμένω να παρουσιαστεί πολύ σοβαρή.   Το διπλό  στο  1.72 του Pamestoixima.gr.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

 Έϊμπάρ – Γρανάδα (22:00): Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει η Έϊμπαρ όταν υποδέχεται την Γρανάδα με 14-1 γκολ. Δεν σημαίνει όμως πως θα επαληθευτεί ξανά. Η Γρανάδα, παρά την ήττα στην Ανδόρα, δείχνει πιο αξιόπιστη και μοιάζει δύσκολο να ηττηθεί για δεύτερη σερί αγωνιστική. Εχει πολλές πιθανότητες η ισοπαλία, όπως και το g/g που θα είναι η επιλογή μας .  Goal/goal  στο 1.88 της Novibet.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις