Στα υπόγεια είναι η θέα

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: Δευτεριάτικο ταμεία σε Ιταλία και Ισπανία με τα αγαπημένα του φάουλ από τον #SuperMario.

Καλησπέρα φίλοι μου. Ο τίτλος μου παραπέμπει σε προγνωστικά φάουλ που είναι ευκαιριούλες στα υπόγεια, δηλαδή μία αντιστοιχηματική μέρα όπως είναι η Δευτέρα.

Προγνωστικά φάουλ: Πολύ βατό όριο

Η Αλμερία φιλοξενεί την Οσασούνα. Δύο σκληρές ομάδες που βασίζονται στη δύναμη και έχουν ως στόχο την παραμονή αν και έχουν ξεκινήσει πολύ καλά. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 16,25 φάουλ ενώ οι παίκτες της Οσασούνα περίπου 15,50. Διαιτητής είναι ο Βιλανουέβα με μέσο όρο κοντά στα 28. Δύο ομάδες με πολύ σκληρό στυλ ποδοσφαίρου. Πολύ βατό το όριο των 26,5 φάουλ ώστε να ξεπεραστεί στα προγνωστικά φάουλ. Έως και λάθος θα έλεγα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Βίοι αντίθετοι στην Ιταλία

Συνεχίζω με την Ιταλία και το παιχνίδι ΈμπολιΡόμα. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν οκτώ φάουλ μέσο όρο. Οι φιλοξενούμενοι είναι και αυτή ομάδα η οποία δεν ανεβάζει το μέσο όρο της, με 9,2 ανά παιχνίδι. Διαιτητής ο Μαρινέλι στον οποίο αρέσει να σφυρίζει αρκετά καθώς έχει 27,5 φάουλ μέσο όρο, αρκεί να τον βοηθήσουν και οι ομάδες σε αυτό. Υψηλό το όριο στα 25,5. Under ποντάρουμε στο 1.83.

Καλή τύχη.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Φάουλ
22:00
Αλμερία - Οσασούνα
Over 26,5 φάουλ
1.80
BET: 40 units
Φάουλ
21:45
Έμπολι - Ρόμα
Under 25,5 φάουλ
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις