Οι ΗΠΑ φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Οι ΗΠΑ φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Προς τις ΗΠΑ οδεύει -σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS- το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν ακόμη επισημοποιηθεί από τη FIFA, λόγω της υπερφόρτωσης του ημερολογίου που δημιουργείται από το Μουντιάλ του Κατάρ (20/11-18/12).

Οι προτεινόμενες ημερομηνίες αναφέρονται στην εβδομάδα από 6 έως 12 Φεβρουαρίου, πριν από τα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Champions League (14 και 15 Φεβρουαρίου). Όμως για εκείνη την εβδομάδα είναι προγραμματισμένα τα πρώτα ματς των ημιτελικών του Copa del Rey (8 και 9 Φεβρουαρίου), κάτι που σημαίνει ότι εάν έχει προκριθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η συμμετοχή της θα ήταν αδύνατη.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Η ισπανική ομάδα, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, μπαίνει απευθείας στους ημιτελικούς, όπως η κάτοχος του Copa Libertadores που διεξάγεται τώρα. Στον τελικό, που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου, θα παίξουν οι Φλαμένγκο και Ατλέτικο Παραναένσε.

Αρχικά το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων προοριζόταν για το Άμπου Ντάμπι, όπως συνέβη τις τελευταίες φορές, ενώ υποψήφια ήταν και η Κίνα. Όμως δεν υπήρξε συμφωνία και με τις δύο χώρες, οπότε οι ΗΠΑ προβάλουν ως το μεγάλο φαβορί.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις