Τα γκολ μας οδηγούν στο ταμείο

προγνωστικά

Προγνωστικά: Προγνωστικά Κυριακής από διαλεχτά πρωταθλήματα της Ευρώπης επέλεξε ο #TheMagician με πολύ δυνατές αποδόσεις.

Καλημέρα σας. Σήμερα με την στήλη των προγνωστικών μας θα ταξιδέψουμε σε ευρωπαϊκές χώρες για να συλλέξουμε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. προγνωστικά

Προγνωστικά: Δεν κρατιούνται οι επιθέσεις

Έναρξη των προγνωστικών μας από την Τσεχία. Η Μλάντα Μπόλεσλαβ βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με οχτώ βαθμούς σε εφτά αγώνες. Μόλις έναν κατάφερε να συγκεντρώσει εντός έδρας αλλά σαν ελαφρυντικό έχει που έπαιξε με δυνατότερους αντιπάλους. Τρία παιχνίδια εντός με ισάριθμα goal/goal & over 2,5. Πρέπει να αρχίσει να μαζεύει και πόντους μπροστά στο κοινό της. Πέρα από την πρώτη αγωνιστική έχει σκοράρει σε έξι σερί αγώνες πρωταθλήματος.

Η Σλοβάτσκο από την άλλη ένα βαθμό περισσότερο από την σημερινή της αντίπαλο. Την Πέμπτη το βράδυ έπαιξε ενός έδρας για την πρώτη αγωνιστική του Conference League και ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Παρτιζάν. Ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, ειδικά εκτός έδρας όπου μετράει τέσσερα στα τέσσερα over 2,5. Στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος έκοψε βαθμούς από την Σλάβια Πράγας αν και δέχτηκε αρκετή πίεση.

Η γηπεδούχος ψάχνει την πρώτη νίκη εντός έδρας και θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κούραση της φιλοξενούμενης. Οι επιθέσεις των ομάδων βρίσκουν δίχτυα αλλά οι άμυνες έχουν κενά. Θα κρατήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.82 στη Νovibet.

Το γκολ μονοπωλούν τους αγώνες τους

Υπέστη την πρώτη ήττα η Γιούνγκ Μπόις την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Σεν Γκάλεν με 2-1 και ταυτόχρονα της παρέδωσε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε από την Άντερλεχτ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και έχει αφοσιωθεί πλέον στους εγχώριους. Πολύ καλή επιθετικά και με την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής με τέσσερα γκολ παθητικό έπειτα από εφτά αγώνες.

Η Λουγκάνο είναι στην έκτη θέση με εννέα βαθμούς σε εφτά αγώνες. Ίσως είναι η μοναδική ομάδα πανευρωπαϊκά που δεν έχει κερδίσει πόντο εντός έδρας και συγκέντρωσε το σύνολο των βαθμών της εκτός με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Έχει βρει δίχτυα σε όλους τους αγώνες της. Ιδιαίτερα επικίνδυνη και επιθετική ομάδα. Έξι παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με goal/goal & over 2,5 ενώ τρία από αυτά με over 4,5!

Η φιλοξενούμενη ομάδα πολύ πιθανόν να σκοράρει με τη φόρα που έχει πάρει εκτός έδρας αλλά η επίθεση των γηπεδούχων θα βάλει πολύ δύσκολα στους αμυντικούς της Λουγκάνο. Θα κρατήσουμε το over 3,5 σε απόδοση 2.35 στη Νovibet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Με οδηγό την Ευρώπη

Μετακομίζουμε Ιταλία. Η Λάτσιο την Πέμπτη νίκησε με 4-2 την Φέγενορντ στην πρώτη αγωνιστική του Europa League. Πολύ καλή επιθετικά αλλά με τα ίδια χρόνια προβλήματα στην άμυνα. Έχει συγκεντρώσει οχτώ βαθμούς έπειτα από πέντε αγώνες με τρία στα τρία over 2,5 στο «Ολίμπικο». Στα επίσημα παιχνίδια της σεζόν έχει πέντε στα έξι goal/goal όπου τα τέσσερα από αυτά συνδυάστηκαν με over 2,5. Ο προπονητής της, Μαουρίτσιο Σάρι έχει περάσει την επιθετική φιλοσοφία αλλά αμυντικά συνεχίζουν να υπάρχουν τα κενά. Ευτυχώς για την ίδια οι φήμες αποχώρησης των πρωτοκλασάτων παιχτών της δεν επιβεβαιώθηκαν.

Η Βερόνα από την άλλη έχει πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση. Δύο ματς εκτός έδρας, δυο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1 σε Έμπολι και Μπολόνια. Σκοράρει στα παιχνίδια της αλλά η άμυνα της την προδίδει και χάνει βαθμούς. Πανηγύρισε την πρώτη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στην Σαμπντόρια με 2-1. Μπορούσε να ανοίξει κι’ άλλο το σκορ με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Να εκμεταλλευτεί την όποια κούραση της γηπεδούχου θέλει η Βερόνα.

Έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια στο παρελθόν η Βερόνα με μεγάλα σκορ στην Ρώμη. Ομάδες της ίδιας φιλοσοφίας με καλές επιθέσεις και δυσκίνητες άμυνες. Θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.08 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Προσπαθεί για το θαύμα

Αλλαγή σκηνικού καθώς μετακομίζουμε τα προγνωστικά μας βορειότερα και πιο συγκεκριμένα στην Νορβηγία. Στην Κρίστιασουντ προσπαθούν να πετύχουν κάτι που πριν λίγες έμοιαζε αδύνατον. Να σώσουν την κατηγορία. Είναι ουραγός και υπολείπονται εννέα βαθμούς στην παρούσα φάση από την γραμμή του υποβιβασμού αλλά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μάζεψε επτά βαθμούς και όλα πλέον δείχνουν δυνατά. Έξι συνεχόμενα goal/goal για τους γηπεδούχους τα τέσσερα με τουλάχιστον τρία τέρματα. Στις 21 μέχρι τώρα στροφές του πρωταθλήματος μόνο μια φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αυτό σημαίνει πως για να κερδίσει, ξέρει και η ίδια πρέπει να βάλει τουλάχιστον δυο τέρματα όπως έκανε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές στην έδρα της.

Αντίπαλος της η Βαλερέγκα η οποία με 36 βαθμούς βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Οι ευρωπαϊκές θέσεις είναι πέντε βαθμούς μακριά και θα της κυνηγήσει ως το τέλος. Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι με οχτώ νίκες (οι έξι με over 2,5) μια ισοπαλία και μια ήττα. Πολύ καλή επιθετικά αλλά απρόσεχτη αμυντικά. Επιβεβαίωσε την φόρμα στην οποία βρίσκεται με την εντός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Τρίτη της βαθμολογίας Λίλεστρομ. Για την ακρίβεια ήταν πολύ αποτελεσματική στην επίθεση ενώ θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ψυχολογική ανάταση ενώ οι φιλοξενούμενοι σε τρομερή φόρμα. Θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima.gr.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Προγνωστικά: Ικανές επιθετικά αμφότερες

Η Χάουγκεσουντ βρίσκεται στην δέκατη θέση με 25 βαθμούς. Δεν έχει ουσιαστικούς στόχους. Σε δυο-τρεις αγώνες να προσέξει από τους εναπομείναντες εννιά θα σωθεί και μαθηματικά νωρίς. Μετά από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα κέρδισε εντός την Τρόμσο (η οποία δεν έχει νίκη εκτός) με 2-1. Σχετικά ισορροπημένη εντός με πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Μόνο από την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα Κρίστιασουντ, δεν δέχτηκε τέρμα. Τέσσερα over 2,5 στα τελευταία έξι ματς.

Η Ρόζενμποργκ ως αντίπαλος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς και κυνηγάει την δεύτερη γιατί η πρώτη είναι κλεισμένη από την Μόλντε. Στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές τρέχει σερί με επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Ίσως και να ήταν μάθημα η ήττα στο τελευταίο εκτός έδρας αγώνα στην Τρόμσο καθώς στο ημίχρονο κέρδιζε με 2-3 αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον πόντο χάνοντας με 4-3. Έχει επτά συνεχόμενα over 2,5 με έξι νίκες.

Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και η γηπεδούχος σκοράρει εντός έδρας. Υπερτερούν τα over 3,5 και στις δυο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το goal/goal & over 3,5 σε απόδοση 2.60 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 4.27
17:00
Μλάντα Μπόλεσλαβ - Σλοβάτσκο
Οver 2,5
1.82
17:30
Γιούνγκ Μπόις - Λουγκάνο
Οver 2,5
2.35
BET: 10 units
Combo
19:00
Λάτσιο - Βερόνα
Goal/goal & over 2,5
2.08
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.73
19:00
Κρίστιασουντ - Βαλερένγκα
Goal/goal & over 2,5
1.82
21:00
Χάουγκεσουντ - Ρόζενμποργκ
Goal/goal & over 3,5
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις