Δεν τσουλάει χωρίς τον Μπενζεμά

Δεν τσουλάει χωρίς τον Μπενζεμά

Προγνωστικά Κυριακής με σημεία από όλη την Ευρώπη αλλά και από τους αγώνες της Super League έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Με κέρδος έκλεισε η Παρασκευή, μιας και η Λανς κέρδισε με 1-0 την Τρουά στο κατάμεστο «Μπολαέρτ» και η Κότκα διέλυσε με 6-0 την Γιάρβενπα, όπως δηλαδή περιμέναμε. Μας χάλασε το απόλυτο ο Γιόνγκ Άγιαξ αφού έμεινε στο 1-1 από το 60′ με αποτέλεσμα να μην επαληθευτεί η δυάδα με τα over στην Ολλανδία. Σήμερα έχουμε αρκετή δράση και για αυτό θα δούμε και εγχώρια σημεία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καλείται να κερδίσει την Μαγιόρκα χωρίς τον πολύτιμο της φορ Καρίμ Μπενζεμά. Ένας τραυματισμός στο γόνατο θα αφήσει εκτός για αυτήν την εβδομάδα τον Γάλλο και πιστεύω πως ο Αζάρ δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο μιας και οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν με το αμυντικό 5-3-2. Σκληρό ματς και δύσκολα θα ανοίξει για αυτό θα πάρω τον άσο σε συνδυασμό με το να μην μπουν πάνω από τέσσερα γκολ.
  • Συνεχίζουμε με ακόμα ένα ακλόνητο φαβορί και αυτήν την φορά από την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Βόλο με μοναδικό σκοπό τη νίκη μιας και ψάχνει ένα άνετο απόγευμα για να ξεκουράσει παίκτες αλλά και να πάρει ψυχολογία. Θα δοκιμάσει παίκτες ο Ισπανός τεχνικός αλλά παραμένει ένα σκαλί πιο πάνω και μετά το rotation που θα ακολουθήσει. Επιλέγουμε την νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με δύο τουλάχιστον γκολ.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

  • Μένουμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα πάμε στην Τρίπολη εκεί που ταξιδεύει ο Άρης για να επιστρέψει στις νίκες. Έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι του βορρά και μετά την ήττα στο Αγρίνιο δεν χωράνε στραβοπατήματα, αν θέλουν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα φυσικά. Ο Αστέρας δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο του και είναι θέμα χρόνου η πρώτη ήττα του. Ποντάρουμε στο διπλό με την ασφάλεια του draw no bet.
  • Πάμε στην Γερμανία, με τη Φράιμπουργκ να υποδέχεται την Γκλάντμπαχ σε ένα ματς στο οποίο θα έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παίζει στο «Καραϊσκάκης» την Πέμπτη και σίγουρα μετά την νίκη με την Κάραμπαχ θέλει να αυξήσει το σερί των τεσσάρων νικών. Η Γκλάντμπαχ φαινόταν να ελέγχει το προηγούμενο ματς κόντρα στη Μάιντζ αλλά η κόκκινη άλλαξε πολύ τις ισορροπίες με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ και να ηττηθεί. Πρώτη ήττα στην χρονιά και φαίνεται αρκετά μάχιμη και πιο ώριμη από πέρσι. Περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετό θέαμα και σίγουρα θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

  • Τέλος, κλείνουμε με Γερμανία αλλά Β’ κατηγορία. Θα πάω με την αγαπημένη ομάδα της κατηγορίας που δεν είναι άλλη από το Μαγδεμβούργο. Ο λόγος είναι απλός: έχει σχεδόν τέσσερα γκολ μέσο όρο ανά ματς και παίζει συνεχώς ανοιχτό ποδόσφαιρο. Η Γκρόιτερ Φιρτ βρίσκεται στην απέναντι πλευρά για σήμερα και μπορώ να πω πως αυτήν η ομάδα είναι ο ορισμός της ατυχίας. Έχει παίξει καλύτερα σε σχεδόν όλα τα ματς, σε άλλα έχει προηγηθεί πρώτη και παρά την προσπάθεια ο απολογισμός είναι μηδέν νίκες σε εφτά αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Μπορεί να παίζει καλύτερα αλλά η άμυνα έχει αρκετά προβλήματα και για αυτό πρώτο μας σημείο είναι τα γκολ.
Combo
14:30
Μαγδεμβούργο - Γκρόιτερ Φιρτ
Γκολ Χργκότα & Γκρόιτερ Φιρτ over 1,5
3.50
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
14:30
Μαγδεμβούργο - Γκρόιτερ Φιρτ
Over 2,5
1.56
16:30
Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Goal/goal
1.60
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.71
15:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα
1 & under 4,5
1.75
18:30
Ολυμπιακός - Βόλος
1 & over 1,5
1.55
BET: 20 units
Μονό
21:30
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
2 dnb
1.82
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις