Ξεκίνημα της σεζόν με αμυντικές μάχες

Ξεκίνημα της σεζόν με αμυντικές μάχες

Τα προγνωστικά NFL επιστρέφουν με πληθώρα επιλογών. Ο #QBMits στοχεύει σε μια νέα σεζόν γεμάτη ταμεία!

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο επέστρεψε! Ο καιρός είναι ακόμα ζεστός, αλλά οι Κυριακές μας πλέον γέμισαν με NFL. Η περυσινή σεζόν μας ήταν μέτρια, τόσο σε πληθώρα επιλογών, αλλά και σε επιτυχία των στοιχημάτων μας (να ‘ναι καλά τα play off), αλλά φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να σαρώσουμε. Έτοιμοι λοιπόν για προγνωστικά NFL, με 14 (!) αναμετρήσεις από το απόγευμα της Κυριακής ως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Προγνωστικά NFL: Με τη σιγουριά της άμυνας

Ξεκίνημα της σεζόν με αμυντικές μάχες ΑΤΛ Φάλκονς  – Ξεκίνημα της σεζόν με αμυντικές μάχες ΝΟ Σέιντς

Το ξεκίνημα της σεζόν, φέρνει ένα κλασικό ντέρμπι μεταξύ των Φάλκονς και των Σέιντς, με πολλά γνώριμα πρόσωπα όμως να απουσιάζουν.

Οι Σέιντς βρέθηκαν σε μια μεταβατική σεζόν πέρσι, μετά τη φυγή του Hall of Famer quarterback Ντρου Μπρις και είδαν το βασικό τους quarterback Τζέιμις Γουίνστον να τραυματίζεται από νωρίς. Φέτος, θα αγωνιστούν χωρίς τον προπονητή τους για πολλά χρόνια (από το 2005), Σον Πέιτον.

Ο Γουίνστον επέστρεψε δυνατότερος, η ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις, και μοναδικό ερωτηματικό θα είναι η συμμετοχή του αστέρα receiver Μάικ Τόμας. Οι Σέιντς αποτελούν μια από τις σκληρότερες άμυνες της λίγκας και αν η επίθεση τους αποδώσει δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Οι Φάλκονς δείχνουν να βρίσκονται σε rebuild mode. Η επίθεση τους είναι αποδεκατισμένη από τη φυγή των βασικών τους (Ματ Ράιαν, Κάλβιν Ρίντλεϊ, Ράσελ Γκέιτζ, Μάικ Ντέιβις). Πρόσθεσαν κάποιους νεαρούς παίκτες στην επίθεση, και μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ξεκίνημα της σεζόν με αμυντικές μάχες ΝΤΙ Λάιονς – Ξεκίνημα της σεζόν με αμυντικές μάχες ΦΙΛ Ιγκλς

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια έκανε σημαντικές προσθήκες τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση, φέρνοντας τον εξαιρετικό wide receiver Ει Τζέι Μπράουν και τον cornerback Τζέιμς Μπράντμπερι. Η άμυνα των Ιγκλς είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες για φέτος και αυτό θα βάλει δύσκολα στους Λάιονς.

Οι Λάιονς τα τελευταία χρόνια είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες στο NFL. Δείχνουν να μπαίνουν στο σωστό δρόμο, διορθώνοντας σιγά σιγά τα προβλήματα τους. Με τον ασταθή quarterback Τζάρεντ Γκοφ στο τιμόνι της ομάδας, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την άμυνα τους για να κρατήσουν χαμηλά την επίθεση των Ιγκλς.

Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι βασισμένη στις άμυνες και το όριο των 49 πόντων φαίνεται αρκετά υψηλό.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:00
ΑΤΛ Φάλκονς - ΝΟ Σέιντς
2 (-6,5)
2.05
BET: 20 units
Ειδικό
20:00
ΑΤΛ Φάλκονς - ΝΟ Σέιντς
Άλβιν Καμάρα anytime scorer touchdown
2.05
BET: 5 units
Μονό
20:00
ΑΤΛ Φάλκονς - ΝΟ Σέιντς
2 (-6,5)
2.07
BET: 10 units
Ειδικό
20:00
ΝΤΙ Λάιονς - ΦΙΛ Ιγκλς
Τζάρεντ Γκοφ over 0,5 interception
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις