Ώρα τελικού και νέου Nο1 στο US OPEN

προγνωστικά

Ρουντ vs Αλκαράζ στη μάχη για τον τίτλο και το νέο Nο1 στον κόσμο και στα προγνωστικά τένις ο #Bilias1974 έχει επιλογές για όλα τα γούστα.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Εξαιρετικά πήγε η τελευταία μας στήλη στα προγνωστικά τένις καθώς βγήκαν και οι δύο επιλογές που βασίστηκαν στη στήριξη της μεγάλης έκπληξης της διοργάνωσης του Φράνσις Τιαφό.

Ο Αμερικανός έκανε ότι μπορούσε στον ημιτελικό απέναντι στο φαινόμενο που λέγεται Κάρλος Αλκαράζ αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα που μας έχει φέρει στον μεγάλο σημερινό τελικό μεταξύ του Ισπανού και του επίσης πολύ καλού Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ.

Ο τελικός αυτός δεν είναι μόνο μια μάχη για τον τίτλο ενός Grand Slam αλλά ο νικητής θα αναρριχηθεί και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης με πολλές πιθανότητες να παραμείνει εκεί και ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Προγνωστικά τένις US OPEN

Φυσικά ο αγώνας αυτός θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στα προγνωστικά τένις ευελπιστώντας να κλείσουμε και αυτήν την διοργάνωση με θετικό πρόσημο στις στοιχηματικές επιλογές μας. Θυμίζουμε ότι η στήλη έχει δώσει σχετικό μακροχρόνιο την κατάκτηση του τίτλου από τον Αλκαράζ από τον Μάιο!

Σε αυτό θα βασίσουμε και την πρώτη μας επιλογή στηρίζοντας τον υπερταλαντούχο Ισπανό στο να κατακτήσει τον πρώτο από πολλούς Grand Slam τίτλους όπως φαίνεται. Ο μόνος ενδοιασμός είναι το κατά πόσο έρχεται στον τελικό με επιβαρυμένη φυσική κατάσταση έχοντας παίξει τρεις συνεχόμενους αγώνες στα πέντε σετ αλλά μπροστά στο δέλεαρ της κατάκτησης του τίτλου θα υπερκεράσει και την κούραση επικρατώντας σε πάνω από 31,5 games σε απόδοση 1.95 που βρίσκουμε στη Stoiximan.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

H δεύτερη μας πρόταση είναι ειδικό στοίχημα βλέποντας τους winners (χτύπημα που φέρνει πόντο στον επιτιθέμενο τενίστα) του Ισπανού στους προηγούμενους του αγώνες. Ο Ισπανός έχει μέσο όρο στο τουρνουά 45 winners ανά παιχνίδι αλλά στα τελευταία δύο (ομολογουμένως μεγάλα παιχνίδια) έχει πάνω από 55 και το να ξεπεράσει τον μέσο όρο που έχει ως τώρα δείχνει εφικτό. Σε αυτό συνηγορεί και ο τρόπος που παίζει ο Ρουντ ο οποίος επιλέγει ως καλός baseliner τα μεγάλα ράλι προκαλώντας τον αντίπαλο ή να προσπαθήσει να του βγάλει winner ή να κάνει αβίαστο λάθος. Το line στη Stoiximan είναι στο 48,5 και θα επιλέξουμε το over στο 1.85.

Σαν τελευταία επιλογή στα προγνωστικά τένις και με πιο fun bet διάθεση θα ποντάρουμε στο να υπάρχει ιατρικό time out στον αγώνα καθώς και οι δύο τενίστες προέρχονται από απαιτητικά παιχνίδια και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν και το time out τους σε περίπτωση που ο αγώνας δεν εξελίσσεται υπέρ τους σε κάποια στιγμή του αγώνα. Η επιλογή αυτή έχει απόδοση 2.35.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετe.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Μονό
23:00
Ρουντ - Αλκαράθ
Νικητής & συνολικά games: Αλκαράθ & over 31,5
1.95
BET: 40 units
Μονό
23:00
Ρουντ - Αλκαράθ
Αλκαράθ winners: over 48,5 
1.85
BET: 30 units
Μονό
23:00
Ρουντ - Αλκαράθ
Ιατρικό time out: Ναι
2.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις