Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 11/9): Τα βλέμματα στην Λεωφόρο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 11/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λοριάν – Ναντ (16:00): Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λοριάν επί της Λιόν την προηγούμενη αγωνιστική. Η Ναντ μπορεί να «έφαγε» τρία απ’ την Παρί, κέρδισε όμως τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Europa League. Τα περισσότερα παιχνίδια και των δύο ομάδων έχουν γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Η φόρμα των γηπεδούχων όμως και η κούραση των φιλοξενούμενων με ωθούν στον άσο.  Έναν άσο που βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.10 του Pamestoixima.gr.

Σασουόλο – Ουντινέζε (19:00): Η Ουντινέζε είναι απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία με τρεις σερί νίκες. Η τελευταία μάλιστα κόντρα στη Ρόμα με 4-0. Η Σασουόλο προέρχεται από τρεις ισοπαλίες. Δεν είναι στα επίπεδα του παρελθόντος πάντως. Δεν γίνεται να πάμε κόντρα στους φιλοξενούμενους, που στο κάτω κάτω παίζουν καλύτερα απ’ τους γηπεδούχους.Στο 1.85 το Χ2 μαζί με το over 1,5 στη Stoiximan.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (21:30): Στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Άρης ηττήθηκε μόλις μια φορά. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εντός έδρας από τις αρχές Φεβρουαρίου. Την Τρίτη αναλαμβάνει για τους φιλοξενούμενους ο πολύπειρος 61χρονος Άγγλος τεχνικός, Άλαν Πάρντιου. Η ποιότητά τους είναι δεδομένη και σε συνδυασμό με την εικόνα των Αρκάδων επιλέγουμε το  Χ2 μαζί με το under 3,5, στο 1.71 του Pamestoixima.gr.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21:30): Μόνοι πρώτοι οι «πράσινοι», μόνοι με το απόλυτο ύστερα από τρεις αγωνιστικές, μόνοι με μηδενικό παθητικό. Μετρούν έξι σερί εντός έδρας νίκες, έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα, με την τελευταία τους απώλεια να ανάγεται τον περασμένο Μάρτιο στη φιλοξενία, πάλι, της ΑΕΚ (1-1). Η Ένωση αποχαιρέτησε τη Ριζούπολη νικηφόρα, ξεπερνώντας το σοκ της προηγούμενης γκέλας με τους Θεσσαλούς και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της θα είναι στο σπίτι της, στη νεότευκτη «OPAP Arena». Υπάρχει πολλή ισοπαλία στο ματς, οπότε παίρνουμε το goal/goal στο 2.06 της Novibet.

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα (21:45): Μετά την τυχερή ισοπαλία που πήρε στη Φλωρεντία, η Γιουβέντους έχασε μεσοβδόμαδα απ’ την Παρί για το Champions League. Ακολουθεί την Τετάρτη η κομβική αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο Τορίνο, η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη μάχη για την πρόκριση στους «16». Παραμένει αήττητη η Σαλερνιτάνα, μετά την πρεμιέρα και το 0-1 από τη Ρόμα μετρώντας έκτοτε τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη με τον μίνιμουμ δυνατό κόπο όπως είναι λογικό.  Άσος λοιπόν & under 4,5  στο 1.73 της Novibet.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις