Νοκ άουτ σημαίνει… άμυνα και βολές

προγνωστικά

Προγνωστικά Eurobasket: Ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Eurobasket με επιλογές που φτάνουν μέχρι το 3.07.

Καλημέρα σε όλους. Κακή μέρα η προχθεσινή καθώς, μόνο ο Λεν μας δικαίωσε. Σήμερα στα προγνωστικά μας, θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια της πρώτης μέρας, των νοκ άουτ του Eurobasket.

Προγνωστικά: Τουρκία vs Γαλλία

Οι Γάλλοι είναι φαβορί στην αναμέτρηση, καθώς η Τουρκία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σέιν Λάρκιν για το υπόλοιπο του τουρνουά. Εδώ θα πάρουμε ένα ειδικό που μας αρέσει αρκετά. Ο Τόμας Ερτέλ παίζει περίπου 27 με 30 λεπτά στην εθνική Γαλλίας και είναι εξαιρετικός σκόρερ ελευθέρων βολών. Το να σκοράρει over 1,5 ελεύθερη βολή δίνεται σε εξαιρετική απόδοση.

Σλοβενία vs Βέλγιο

Η παρέα του Ντόνσιτς έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Εδώ μας αρέσουν δύο ειδικά. Πρώτο είναι το over 7,5 ασίστ του Λούκα Ντόνσιτς, καθώς ο σουπερσταρ των Μάβερικς οργανώνει εξαιρετικά. Δεύτερη επιλογή είναι η over 0,5 ασίστ του Ίσμαελ Μπάκο. Ο ψηλός του Βελγίου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της άμυνας των Σλοβένων, επομένως θα σπάσει κάποιες μπάλες. Μία από αυτές θέλουμε να καταλήξει στο καλάθι.

Γερμανία vs Μαυροβούνιο

Η Γερμανία, ως γηπεδούχος, είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Εδώ θα πάρουμε την επιλογή των over 1,5 εκτελεσμένων ελεύθερων βολών του Ντούμπλιεβιτς, καθώς ο ψηλός της Βαλένθια μαζί με τον νατουραλιζέ Κέντρικ Πέρι παίρνουν πάνω από τις μισές επιθέσεις στις αναμετρήσεις του Μαυροβουνίου.

Προγνωστικά: Ισπανία vs Λιθουανία

Αμφίρροπο παιχνίδι με οριακό φαβορί την πληρέστερη Λιθουανία. Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού Μάριους Γκριγκόνις έχει μετατραπεί σε x-factor στο παιχνίδι της Λιθουανίας, καθώς διανύει ένα εξαιρετικό τουρνουά. Οι over 2,5 εκτελεσμένες βολές του βρίσκονται σε οριακά αποδεκτή απόδοση και θα μπουν στα προγνωστικά μας.

Ειδικό
13:00
Τουρκία - Γαλλία
Τ. Ερτέλ over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές
2.50
BET: 35 units
Ειδικό
15:45
Σλοβενία - Βέλγιο
Λ. Ντόνσιτς over 7,5 ασίστ
1.87
BET: 10 units
Ειδικό
15:45
Σλοβενία - Βέλγιο
Ι. Μπάκο over 0,5 ασίστ
2.40
BET: 14 units
Δυάδα απόδοσης 3.07
19:00
Γερμανία - Μαυροβούνιο
Μπ. Ντούμπλιεβιτς over 1,5 εκτελεσμένες ελεύθερες βολές
1.75
21:45
Ισπανία - Λιθουανία
Μ. Γκριγκόνις over 2,5 εκτελεσμένες ελεύθερες βολές
1.75
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις