Ίσως ήρθε η στιγμή της

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος δίνει τις επιλογές του από το Σαββατιάτικο μπασκετικό κουπόνι με καλοπληρωμένες επιλογές.

Καλησπέρα σε όλους. Το Eurobasket μπαίνει δυνατότερα στην ζωή μας από σήμερα καθώς η νοκ – άουτ φάση του ξεκινάει. Εμείς στα προγνωστικά μας έχουμε μπόλικο υλικό για δύο από τις τέσσερις αναμετρήσεις που διεξάγονται το Σάββατο και σκοπό έχουμε την επιστροφή στα ταμεία.

Πρώτο παιχνίδι της ημέρας είναι το Τουρκία – Γαλλία σε μία αναμέτρηση που αναμένεται ενδιαφέρουσα από την άποψη της κυριαρχίας των πρώτων στις εξέδρες του Βερολίνου και την ποιότητα των δεύτερων στο παρκέ. Η απουσία του Λάρκιν και ο ασταθής χαρακτήρας της Γαλλίας μας κάνει να το αποφύγουμε ως παιχνίδι, όπως ακριβώς και το Σλοβενία – Βέλγιο που περιμένουνε άνετη επικράτηση της παρέας του Ντόνσιτς.

Ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε Γερμανία και Μαυροβούνιο

Ξεκινάμε λοιπόν με το παιχνίδι των διοργανωτών Γερμανών απέναντι στο Μαυροβούνιο. Η οικοδέσποινα των νοκ – άουτ είχε μία σχετικά καλή πορεία στον όμιλο με μόλις μία ήττα σε πέντε παιχνίδια. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επίθεση της, έχοντας μερικές αξιόπιστες μονάδες. Ο Σρέντερ οργανώνει, ο Λο εκτελεί και οι Βάγκνερ – Τάις κάνουν την δουλειά κάτω από την ρακέτα. Εκτός αυτών φυσικά έχει την άνεση να παίζει με τον κόσμο στο πλευρό της οπότε παίρνουν μία έξτρα ώθηση, ιδίως στο εκτελεστικό κομμάτι. Από την άλλη κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει μία τόσο δουλεμένη ομάδα όπως το Μαυροβούνιο.

Η παρέα του Κέντρικ Πέρι εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και προσπαθεί να προκαλέσει ζημιές στον οποιονδήποτε. Σε αυτό το παιχνίδι ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω επιθετική προσήλωση ώστε να πάρει πράγματα και από παίκτες που δεν είχαν βοηθήσει τόσο καιρό και να βρει και άλλες λύσεις πλην του νατουραλιζέ Αμερικανού και του Ντούμπλιεβιτς.

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι καθώς η Γερμανία άμυνα δεν παίζει και χτυπάει στην επίθεση. Πιστεύουμε σε ένα ανοιχτό παιχνίδι επιλογή μας το over 157,5 στο ωραιότατο 1,87 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Άλλη κλάση η Λιθουανία

Κλείνουμε με το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Ισπανία και Λιθουανία. Η ρόχα είναι αρκετά ανανεωμένη χωρίς τους αστέρες του Παγκόσμιου Κυπέλλου και με παιδιά άπειρα και άγουρα. Οι δύο Ερνάνγκομεθ και ο τίμιος Γκαρούμπα προσπαθούν αλλά η αλήθεια είναι πως υστερούν σε πάρα πολλά της Λιθουανίας.

Η «Λιέτουβα» διαθέτει πιο δυνατά κορμιά, με τους Βαλανσιούνας και Σαμπόνις να πρωταγωνιστούν. Ανήκουν στην κατηγορία του Dark Horse της διοργάνωσης (αουτσάιντερ που μπορεί την έκπληξη) και γιατί όχι να μην φτάσει μέχρι τα μετάλλια καθώς και εμπειρία έχει και ταλέντο.

Βλέπουμε επικράτηση της Λιθουανίας και με άνεση. Κρατάμε το combo του διπλού και του over 142,5 που το συναντάμε στο 1.83.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:00
Γερμανία - Μαυροβούνιο
Over 157,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Combo
21:45
Ισπανία - Λιθουανία
2 & over 142,5 πόντοι
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις