Ζόρια για Ίντερ – Δεν χάνουν οι «πράσινοι»

Ρόμα - Ίντερ προγνωστικά

Μετά την αναβολή στα ματς της Αγγλίας, η προσοχή μας στρέφεται σε Bundesliga, Serie A αλλά και Super League.

Στα προγνωστικά μας για το Σάββατο ξεχωρίζουν τα ματς Άιντραχτ – Βόλφσμπουργκ, Ίντερ – Τορίνο και ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός.

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ

Τελείως αψυχολόγητη ομάδα αποδεικνύεται η Άιντραχτ, φτάνοντας από τον παράδεισο στην κόλαση σε διάστημα λίγων ημερών. Αιφνιδίασε τη Λειψία και τη διέλυσε με 4-0 για να πάρει τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, αρχίζοντας σιγά-σιγά να βρίσκει φόρμα μετά το κακό ξεκίνημα. Έφτασε τα τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα για να χάσει με 3-0 στο γήπεδό της από την Σπόρτινγκ την Τετάρτη. Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και δέχτηκε τρία τέρματα για να ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο υποχρεώσεις της στο Champions League.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές η Βόλφσμπουργκ. Τι κι αν προηγήθηκε μόλις στο 2’ απέναντι στην Κολωνία, βρέθηκε να χάνει 3-1 στο ημίχρονο και στο τέλος ηττήθηκε με 4-2. Τα έχει βρει σκούρα στο ξεκίνημα ο Κόβατς και η πίεση όλο και αυξάνεται για αυτόν και την ομάδα του. Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν δεν υπάρχει περιθώριο να μην μπουν στην Ευρώπη οι «λύκοι».

Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι αλλά ακόμα δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα. Η κούραση από το ευρωπαϊκό ματς θα κάνει δυσκολότερο το έργο τους. Δύσκολα όμως να χάσουν από μια προβληματική Βόλφσμπουργκ που ούτε έχει στιβαρή άμυνα αλλά ούτε αξιόπιστη επίθεση. Η ισοπαλία δε θα κάνει κακό σε κανέναν και για αυτό μπαίνει στις επιλογές μας σε απόδοση 3.80 στη Novibet.

Ίντερ – Τορίνο

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ίντερ, με το 2-0 από την Μπάγερν στο «Μεάτσα» να αποτελεί τη δεύτερη διαδοχική ήττα και τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς. Βαρύ το κλίμα για τον Ινζάγκι που πρέπει να βρει λύση στα προβλήματα της ομάδας. Οι πειραματισμοί δεν του βγαίνουν και η διαφορά από την κορυφή έφτασε από νωρίς τους τέσσερις βαθμούς. Αντίθετα, ενθαρρυντική είναι η εικόνα της Τορίνο, που προέρχεται από νίκη επί της Λέτσε με 1-0. Σφιχτή ομάδα αυτή του Πάρο, δε βρίσκεται τυχαία στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η άμυνα των «νερατζούρι» είναι απογοητευτική, παρότι διαθέτουν τεράστια ποιότητα στα μετόπισθεν. Οι πολλές αλλαγές του Ινζάγκι δεν έχουν βοηθήσει και δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να φανεί κάποια βελτίωση. Οι φιλοξενούμενοι δεν πετούν «φωτιές» στην επίθεση, όμως είναι αποτελεσματικοί και παραδοσιακά σκοράρουν στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ. Μπορούν να βρουν από ένα γκολ και να ανοίξει το σκορ, με αποτέλεσμα να μας πληρώσει το goal/goal & over 2,5 που προσφέρεται σε αποδόσεις της τάξης του 2.22 στο Pamestoixima.gr.

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός

Όπως αναμενόταν, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με άδεια χέρια από τη Ριζούπολη χάνοντας με 2-0 από την ΑΕΚ. Δεν απείλησε σχεδόν ποτέ, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του κι ηττήθηκε εύκολα. Δεύτερη ήττα (μετά και το 2-0 από τον Ολυμπιακό), ενδιάμεσα είχε το 1-1 με τη Λαμία. Καμία σχέση με την ομάδα των δύο τελευταίων σεζόν ο ΠΑΣ, προς το παρόν φαίνεται πως θα δώσει μάχη για την παραμονή.

Ίδια βαθμολογική συγκομιδή και για τον Λεβαδειακό: ένας πόντος μετά από τρεις αγωνιστικές. Οι νεοφώτιστοι είχαν την ατυχία να παίξουν τρία ματς μακριά από το γήπεδό τους στο ξεκίνημα και τώρα μάλιστα αγωνίζονται πάλι εκτός έδρας. Στα δύσκολα τεστ με Άρη και Παναθηναϊκό πάντως ο Λεβαδειακός έδειξε καλά στοιχεία, ακόμα κι αν έχασε με 3-0 και 1-0 αντίστοιχα. Είχε και με τον Ιωνικό τις στιγμές του στη λευκή ισοπαλία στη Νίκαια.

Αυτή την στιγμή οι Βοιωτοί πείθουν περισσότερο παρά το γεγονός ότι δεν έχουν βρει δίχτυα. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρούνται αουτσάιντερ και πιστεύω πως μπορούν να περάσουν αλώβητοι από τους «Ζωσιμάδες». Στα συνδυαστικά μάς καλύπτει το 2.10 της Novibet για το Χ2 & under 3,5.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βόλφσμπουργκ
Χ
3.80
BET: 10 units
Μονό
19:00
Ίντερ - Τορίνο
Goal/goal & over 2,5
2.22
BET: 15 units
Μονό
19:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός
Χ2 & under 3,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις