Γκολ σε δυάδα του 3.69

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.69 από Ιταλία και Ισπανία μας προτείνει για σήμερα Σάββατο ο Χρήστος Μυλωνάς.

Γεια σας φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Σάββατο σήμερα με γεμάτο κουπόνι (πλην των αγγλικών αναμετρήσεων) και επιλέξαμε μία δυάδα για τα σημερινά προγνωστικά με στόχο την επιστροφή στα ταμεία.

Προγνωστικά: Με το αμφίτερμα στο Μιλάνο

Ξεκίνημα από την Ιταλία και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ και Τορίνο.

Δύο απανωτές ήττες για τη γηπεδούχο η οποία μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τη Μίλαν με 3-2, έχασε και στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από τη Μπάγερν με 0-2. Αντιμετωπίζει την Τορίνο που παραδοσιακά τη δυσκολεύει καθώς στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία στο ίδιο γήπεδο, σκόραρε τουλάχιστον μία φορά και η φιλοξενούμενη. Θα έχει το μυαλό της και στην αναμέτρηση της προσεχής Τρίτης με την Πλζεν στην Τσεχία, στο θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι του ομίλου.

Η Τορίνο από την άλλη πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής, καθώς στις πέντε αγωνιστικές έχει υποστεί μόλις μια ήττα στην έδρα της Αταλάντα, σε αναμέτρηση που επίσης κατάφερε να σκοράρει ( ήττα με 3-1 με δύο πέναλτι εις βάρος της ).

Πιστεύω πως θα δούμε ένα καλό παιχνίδι και με βάση τα όσα ανέφερα παραπάνω θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες το οποίο πληρώνει 1.82 στο Pamestoixima.gr

Καλοπληρώνει το over στη Μαδρίτη

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Θέλτα.

Φοβερό παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Champions League μας πρόσφερε η Ατλέτικο με την Πόρτο, αφού μόλις συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά το σκορ ήταν 0-0, ενώ το τελικό σκορ μετά τις καθυστερήσεις ήταν 2-1 για τη γηπεδούχο. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει μέτρια καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει ρεκόρ 2-1-1, το ίδιο μάλιστα με τη σημερινή της αντίπαλο.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη φιλοξενούμενη η οποία έχει μόλις μια ήττα, η οποία θεωρείται εντός προγράμματος, από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ομάδα που θα κάνει το παιχνίδι της ανεξαρτήτως αντιπάλου και δεν θα κλειστεί πίσω κάτι που φάνηκε και στην ήττα από τη Ρεάλ καθώς έχασε με το βαρύ 1-4.

Έτσι θα επιλέξω το καλοπληρωμένο over 2,5 το οποίο πληρώνει 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δυάδα απόδοσης 3.69
19:00
Ιντερ - Τορίνο
Goal/goal
1.82
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα
Over 2,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις