Winmasters: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με Bet Builder* σε απόδοση 41.00!

Winmasters: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με Bet Builder* σε απόδοση 41.00!

Winmasters: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με Bet Builder* σε απόδοση 41.00!

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ‘πράσινοι’ βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν έχουν καμία απώλεια. 

Έφτασαν σε αυτό το 3/3 κόντρα σε Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό με μηδέν γκολ παθητικό και τέσσερα στο ενεργητικό τους. Διακρίνονται για την υπομονή, την πειθαρχία στο πλάνο και τη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους.

Μεγαλύτερη είναι η πίεση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για το αποτέλεσμα. Η ήττα της 2ης αγωνιστικής από τον Βόλο είναι από αυτές που θα κουβαλάει στη διάρκεια του πρωταθλήματος και παρά το γεγονός πως έβγαλε αντίδραση στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, πηγαίνει στη Λεωφόρο στο -3 από την κορυφή. Και σίγουρα δεν θέλει να δει τη διαφορά να αυξάνεται. 

Ο Αλμέιδα ψάχνει ακόμη το κατάλληλο σχήμα σε πρόσωπα και διάταξη, προκειμένου να δει την ομάδα του να ρολάρει. Σημαντική η προσθήκη του Σιντιμπέ, αλλά και αυτή του Φαν Βερτ με τον Ολλανδό φορ να είναι άμεσα διαθέσιμος.

Λεπτές οι ισορροπίες στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ, παρουσιάζει ομοιογένεια, δεν εκβιάζει καταστάσεις στο χορτάρι και μεθοδικά ψάχνει τις στιγμές του στο ματς. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες, στηρίζει πολλά στον άξονα της, κυκλοφορεί καλά τη μπάλα και είναι συνεπής δημιουργικά. 

Παιχνίδι τακτικής, σκοπιμότητας και δίχως διάθεση για ρίσκο, που ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η συνδυαστική επιλογή τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία & goal/goal & over 7,5 κόρνερ & να σκοράρει ο Σπόραρ σε απόδοση 41.00 στο Bet Builder της winmasters

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις