Λειψία – Ντόρτμουντ: Ντεμπούτο «στα βαθιά» για τον Ρόζε

Λειψία - Ντόρτμουντ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Λειψία - Ντόρτμουντ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Ο αγώνας Λειψία – Ντόρτμουντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ρεντ Μπουλ Αρένα» (47.069), Λειψία.
  • Διαιτητής: Σβεν Γιαμπλόνσκι.
  • Σε 13 αναμετρήσεις μεταξύ τους: Λειψία: τέσσερις νίκες, Ντόρτμουντ: επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Έχουν επιβεβαιώσει το Goal/goal & over 2,5 οκτώ φορές και το goal/goal & over 3,5 επτά. Το goal/goal & over 2,5 έχει επαληθευτεί στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους.
  • Μετά την απόλυση του προπονητή της Ντομένικο Τεντέσκο, η Λειψία προσέλαβε τον Μάρκο Ρόζε. Ο 45χρονος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Ντόρτμουντ, στην οποία ήταν προπονητής για την σεζόν 2021-22. Απέναντί του ο Έντιν Τέρζιτς, τον οποίο ο Ρόζε είχε για τεχνικό διευθυντή την περσινή σεζόν.

Λειψία

Ρεπορτάζ: Το ξεκίνημά της στην σεζόν ήταν απογοητευτικό, κι ως εκ τούτου ο κόουτς Τεντέσκο πλήρωσε το «μάρμαρο». Εφιαλτική η προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα της Λειψίας. Στο πρωτάθλημα, έχασε με 4-0 στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Άμυνα «με τα μάτια», ελάχιστες φάσεις μπροστά, τραγική εικόνα απ’όλες τις απόψεις. Είχε την ευκαιρία να ξεσπάσει μεσοβδόμαδα απέναντι στην Σαχτάρ, όμως τα έκανε μαντάρα. Έμεινε πίσω μετά από τραγικό λάθος του Γκουλάτσι αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57’ με τον Σιμακάν. Ένα λεπτό αργότεροι οι Ουκρανοί ξαναπήραν το προβάδισμα κι η Λειψία αναγκάστηκε να βγει μπροστά. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στα κενά της άμυνας κι έκαναν «πάρτι», πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα. Ο Τεντέσκο αποτελεί παρελθόν κι ο Ρόζε ανέλαβε άμεσα τα ηνία της ομάδας. Το ντεμπούτο του θα γίνει με αντίπαλο την πρώην ομάδα του.

Stat attack: Σε πέντε από τα οκτώ φετινά ματς της ματς έχουν μπει over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός οι Κλόστερμαν, Όλμο και Πόουλσεν λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκουλάτσι – Χένρικς, Ορμπάν, Γκβάρντιολ, Ράουμ – Λάιμερ, Καμπλ – Ζόμποσλαι, Ενκουνκού, Φόρσμπεργκ – Βέρνερ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ντόρτμουντ

Ρεπορτάζ: Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της η Ντόρτμουντ, πετυχαίνοντας το δύο στα δύο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Χόφενχαϊμ με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του αρχηγού Ρόις στο 16’. Ήταν κυριαρχική στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησε τον έλεγχο στο δεύτερο για να πάρει τη νίκη που την ανέβασε στην κορυφή σε ισοβαθμία με τη Φράιμπουργκ. Ξεκίνησε ιδανικά και τις υποχρεώσεις της στο Champions League με τη νίκη της επί της Κοπεγχάγης με 3-0. Σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν άφησε περιθώριο στους Δανούς να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση.

Stat attack: Δεν έχει δεχτεί γκολ σε πέντε από τα επτά παιχνίδια της.

Απουσίες: Τραυματίστηκε ο νεαρός εξτρέμ Μπάινο-Γκίτενς στο ματς με τη Χόφενχαϊμ. Ο αντικαταστάτης του, Τοργκάν Αζάρ, τραυματίστηκε στο ματς με την Κοπεγχάγη. Μαζί τους εκτός οι Αντεγέμι, Μάλεν, Κόμπελ, Νταχούντ, Μόρεϊ και φυσικά ο Αλέ, με τους δύο πρώτους να έχουν πιθανότητες να μπουν στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μάιερ – Μενιέ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Γκερέρο – Εζκάν, Μπέλινγχαμ – Μπραντ, Ρόις, Ρέινα – Μοντέστ.

Λειψία – Ντόρτμουντ: Ντεμπούτο «στα βαθιά» για τον Ρόζε

Λειψία – Ντόρτμουντ προγνωστικά: Η Λειψία δεχόταν το ένα γκολ μετά το άλλο επί Τεντέσκο, οπότε αποφάσισε να προσλάβει τον Ρόζε που πέρσι (στα άσχημα της Ντόρτμουντ) δεχόταν τεσσάρες και πεντάρες. Τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της Λειψίας είναι βαθιά και δεν πρόκειται να λυθούν από την πρώτη μέρα. Δεν μπλέκουμε με σημείο, εύκολα μπορούν οι γηπεδούχοι να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και να δείξουν την ποιότητά τους. Όπως γίνεται συνήθως, έτσι και τώρα περιμένουμε να ανοίξει το σκορ σε αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μας κάνει «κλικ» το over 3,5 σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:30
Λειψία - Ντόρτμουντ
Over 3,5
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις