ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Νικητές και σκόρερ, στης Super League τα... over!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Νικητές και σκόρερ, στης Super League τα... over!

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Νικητές και σκόρερ, στης Super League τα… over!

προγνωστικά

Αναβολή στην Αγγλία; Κανένα πρόβλημα! Ο Βασίλης Βασιλείου ασχολείται με τα τρία ματς της Super League για τα προγνωστικά Σαββάτου!

«Έφυγε» η Βασίλισσα και μας άφησε χωρίς αγωνιστική στην Αγγλία. Τι να κάνεις; «Α κάτσεις να σκάσεις» (που λέει και μια ψυχή); Φυσικά και όχι! Θα βολευτούμε με τα ωραία, τα δικά ματς. Τρία ματς έχει η Super League σήμερα στο πρόγραμμα, βγαίνουν σημεία. Πάμε στα προγνωστικά!

Προγνωστικά ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:30) στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Παρόμοιοι στόχοι για τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν, όμως έχουν εκκινήσει διαφορετικά. Οι Κρητικοί άργησαν αρκετά να στελεχώσουν το ρόστερ τους με νέους παίκτες (ακόμα υπάρχουν κενά), ωστόσο πήραν σημαντικό «διπλό» στον Βόλο (1-0) και έχουν ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία τους. Οι Αγρινιώτες από την άλλη στις πρώτες αγωνιστικές παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό σύνολο και παρά το δύσκολο πρόγραμμα έχουν κατορθώσει να μαζέψουν τέσσερις βαθμούς, αν και έχουν δεχθεί γκολ σε κάθε ματς ως τώρα. Αρκετά διαβασμένος ο Αναστασίου σε κάθε ματς, έχει «χτυπήσει» τις αδυναμίες των αντιπάλων, κάτι που περιμένω να συμβεί και σήμερα.

Ο ΟΦΗ δεν είναι τόσο φαβορί όσο τον θέλουν οι αποδόσεις και θα πρέπει να παρουσιάσει ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο για να μπορέσει να φτάσει στο τρίποντο. Για αυτό δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά με τα γκολ. Όσο αμυντικά κι αν προσεγγίσουν το ματς οι δύο ομάδες, θα υπάρξουν ευκαρίες για γκολ, αφού στο ξεκίνημα της σεζόν δε λείπουν τα κενά στα μετόπισθεν. Ασιατικό over 2, με επιστροφή πονταρίσματος στα δύο γκολ η επιλογή.

Παράλληλα, ένα μικρό ποντάρισμα θα κάνω και στον Νίκο Καρέλη, ο οποίος έχει μπει πολύ δυναμικά στη σεζόν (2 γκολ, 1 ασίστ σε 3 ματς), ενώ ο ΟΦΗ είναι ένας από τους αγαπημένους του αντιπάλους, καθώς έχει σκοράρει τέσσερις φορές εναντίον του (μόνο στον ΠΑΟΚ έχει βάλει παραπάνω, 5). Πέρυσι μάλιστα σκόραρε δις κόντρα στον Όμιλο! Στο 3.60 βρίσκεται το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και το κρατάω.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός

Σειρά έχει η αναμέτρηση των Ζωσιμάδων μεταξύ ΠΑΣ και Λεβαδειακού (19:15). Ντέρμπι… ουράς, καθώς οι δυο τους βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς νίκη. Οι Γιαννιώτες φέτος επιχειρούν ένα restart και είναι προφανές ότι δε πρόκειται να πραγματοποιήσουν ανάλογη πορεία με πέρυσι. Ωστόσο τέτοια ματς πρέπει να τα πάρουν, αλλιώς τα σενάρια θα είναι πολύ άσχημα για την συνέχεια.

Ο Λεβαδειακός ανέβηκε από την Super League 2 και επέλεξε να στηριχθεί στον περσινό κορμό, με αρκετά νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του. Προς το παρόν δείχνει μια ταχύτητα πίσω, αν και ως τώρα έχει σημειώσει ήττες «μέσα στο πρόγραμμα» από Άρη (3-0) και Παναθηναϊκό (1-0), ενώ «τσίμπησε» ένα βαθμό στη Νίκαια από τον Ιωνικό (0-0). Δεν έχει πετύχει γκολ όμως μετά από τρεις αγώνες…

Χρειάζεται δουλειά ακόμα θεωρώ ο Λεβαδειακός, που θα πάει στα Γιάννενα για να μην χάσει. Αν ο ΠΑΣ δεν εμφανίσει τα «κενά διαστήματα» όπως με την Λαμία (1-1), τότε θα φτάσει στην πρώτη φετινή νίκη του και θα ξεκολλήσει από τον «βυθό». Κοντά στο 2.10 είναι η απόδοση του άσου, το 2.60 φτάνει σε συνδυασμό με το under 3,5 στη Novibet.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Προγνωστικά Ιωνικός – Ατρόμητος

Τέλος, κλείνω με το τελευταίο ματς της βραδιάς, Ιωνικός – Ατρόμητος (21:30). Υπάρχει και διαφορά ποιότητας, αλλά και δυναμικής μεταξύ τους. Το δείχνουν άλλωστε τα αποτελέσματα των τριών αγωνιστικών ως τώρα. Ο Ιωνικός αν θέλει να «ρολάρει» στην βαθμολογία πρέπει να βρει τρόπο να σκοράρει, όπως έκανε και στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0), το μοναδικό φετινό γκολ του.

Ο Ατρόμητος έχει αφήσει υποσχέσεις ως τώρα, αν και στο εντός έδρας με τον Παναιτωλικό (1-1) της προηγούμενης αγωνιστικής άφησε «πικρή γεύση», αφού είχε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη αλλά δεν τις αξιοποίησε. Παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στην αμυντική συγκέντρωση η ομάδα του Περιστερίου, καθώς και στα τρια ματς της σεζόν ως τώρα έχει δεχθεί πρώτη γκολ. Μπορεί να έχει ισοφαρίσει και στις τρεις περιπτώσεις στη συνέχεια, αλλά «this is not the case» που λένε και στο χωριό μου…

Κρατάω το πρώτο γκολ του αγώνα να προέλθει από τα πόδια των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90 στο PameStoixima.gr, αλλά και το ασιατικό over 2, καθώς τα ματς του Ατρομήτου έχουν ως τώρα επιβεβαιώνουν το σημείο.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 3.00
18:30
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Over 2 ΑΗ
1.72
21:30
Ιωνικός - Ατρόμητος
Over 2 ΑΗ
1.75
BET: 8 units
Σκόρερ
18:30
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Γκολ Καρέλης
3.60
BET: 4 units
Μονό
19:15
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός
1 & under 3,5
2.60
BET: 10 units
Μονό
21:30
Ιωνικός - Ατρόμητος
Anytime score: 1-0
1.90
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις