Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 10/09): Αναβολή στην Αγγλία λόγω εθνικού πένθους

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 10/09): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λειψία – Ντόρτμουντ (16:30): Το μεσημέρι της Τετάρτης η διοίκηση της Λειψίας ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Ντομένικο Τεντέσκο, μετά τις συντριβές από Άϊντραχτ και Σαχτάρ. Επόμενος προπονητής ο Μάρκο Ρόζε που πέρυσι ήταν στον αποψινό αντίπαλο. Η Ντόρτμουντ αντίθετα κέρδισε με 3-0 την Κοπεγχάγη για το Champions League. Η αύρα του νέου προπονητή εναντίον σε μία πειστική ομάδα. Goal/goal και over 2,5 στο εξαιρετικό 1.72 του Pamestoixima.gr.

Λίλεστρομ – Στρομσγκόντσετ (19:00): Η Λίλεστρομ με την ήττα της στο ντέρμπι κόντρα στη Βαλερένγκα  έχασε την επαφή με την κορυφή και από εδώ και πέρα εστιάζει μόνο στην κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τριάδα. Η Στρόμσγκοντσετ δεν βλέπεται μακριά από την έδρα της, με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία εξί εκτός έδρας ματς. Ο άσος του 1.70 είναι η επιλογή μας στη Stoiximan.

Ίντερ – Τορίνο (19:00): Μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Μίλαν η Ίντερ έχασε κι απ’ την Μπάγερν μεσοβδόμαδα. Μεγαλώνει η γκρίνια για τον προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος πρέπει να βρει άμεσα λύσεις. Η Τορίνο αντίθετα πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα έπειτα από έξι μήνες  επί της νεοφώτιστης Λέτσε. Ανάξια εμπιστοσύνης αμυντικά η Ίντερ. Goal/goal και over 2,5 υψηλό, αλλά καλό 2.22 του Pamestoixima.gr.

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (19:15):  Δύο ομάδες που η μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα είναι παρόμοια. Και οι δύο έχουν δύο ήττες με ομάδες από το «Big five» και μία ισοπαλία με ομάδες ίδιας δυναμικής. Αναζητούν λοιπόν την πρώτη νίκη τους σήμερα. Μόνο που τα Γιάννινα είναι ένα κλικ ανώτερα. Αυτό μπορούμε να το δικαιολογήσουμε κι απ’ την αγωνιστική τους παρουσία στα παιχνίδια. Επιλέγουμε άσο στο 1.78 της Novibet.

Σαμπντόρια – Μίλαν (21:45): Η Σαμπντόρια παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές, στην τελευταία τριάδα έχοντας κέρδος τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Γιουβέντους και Λάτσιο.  Έχει υποστεί 16 ήττες μέσα στο 2022 που είναι ο χειρότερος απολογισμός στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από την άλλη πλευρά οι πρωταθλητές απέσπασαν ισοπαλία  στην Αυστρία από τη Σάλτσμπουργκ για το Champions League. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κερδίσει 3-2 την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεάο. Το κλίμα στη Σαμπντόρια δεν είναι καλό έπειτα και από την ήττα στη Βερόνα και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε και εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Οπότε διπλό και under 4,5 στο 1.83 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις