Τι κοινό έχουν Αγρίνιο και Ντόρτμουντ;

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Γίνεται κανένας να πουλήσει τρέλα στον Fidel, ο οποίος συνδέει το Αγρίνιο με το Ντόρτμουντ; Ε δεν γίνεται...

Μίλησα για «ψαγμένα προγνωστικά» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το απέδειξα; Ρητορική η ερώτηση. Μέτρησα 5/6 επιτυχημένες προτάσεις και συν 74.85 μοναδούλες, μεροκαματάκι ζεστό για όποιον ή όποια (δεν ξεχνάμε τις κυρίες μας) ακολούθησε τη στήλη και τις Φιντελιές μου. Προχωράμε όμως με τα επόμενα, μην σας κουράζω.

Ξεκινουά από τη Γερμανία. Λειψία – Ντόρτμουντ στο προσκήνιο, αμφότερες με κόπωση από τα παιχνίδια του Τσουλού μεσοβδόμαδα. Σοβαρή η ομάδα του Εντιν Τέρζιτς, εύκολο 3-0 επί της Κοπεγχάγης. Η Λειψία έφαγε ξεγυρισμένη σφαλιάρα, 1-4 από τη Σαχτάρ, στην έξοδο ο Τεντέσκο. Μεγάλο το κίνητρο για αντίδραση στη γηπεδούχο, σε ανανέωση η φιλοξενούμενη, μετά τη φυγή Χάαλαντ.

Γερμανία είμαστε, εκτιμώ θα δούμε σκορ και θέαμα από την αρχή. Στα σίγουρα του over 1 ασιατικού στο πρώτο μέρος, αλλά σε δυάδα. Δείτε πως την συνδυάζω… παρακάτ στο Αγρίνιο.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός στο Ηράκλειο. Πέρασαν οι Κρητικοί από το Βόλο με 1-0 το περασμένο Σουκού, αλλά στα μάτια μου παραμένουν προβληματικοί. Δεν με ενθουσίασαν, πήραν απλά το αποτέλεσμα. Δουλεμένη η ομάδα του Αγρινίου, έριξα την τριάρα της στον Αρη (3-1), πήρε και το 1-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Σειρά της να ταξιδέψει στην Κρήτη, για να αντιμετωπίσει μία ομάδα που άργησε στις μεταγραφές και δεν πείθει.

Ενα τεμάχιο θα το ρίξουν οι Αγρινιώτες; Θα το ρίξουν. Μαζί με το ασιατικό από τη Γερμανία φτάσαμε στο 2.40 από τη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.40
16:30
Λειψία - Ντόρτμουντ
Over 1 AH στο 1ο ημίχ.
1.58
18:30
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Παναιτωλικός over 0,5
1.52
BET: 25 units
Ρίσκο
18:30
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Παναιτωλικός over 1,5
3.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις