Επιστρέφουν στο 9.00 οι Ισπανοί

μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το πολυαναμενόμενο Μουντιάλ του Κατάρ. Προβλέψεις επί προβλέψεων θα γίνουν.

Ιστορίες πολλές θα ειπωθούν. Ωστόσο μια ερώτηση τριγυρνάει στο μυαλό μου. Μπορούν να κατακτήσουν (ξανά) την κορυφή οι Ισπανοί; Μακροχρόνια Μουντιάλ λοιπόν από τώρα, νωρίς – νωρίς.

Στην κορυφαία τους στιγμής το 2010, το έκαναν, στην Νότιο Αφρική. Αν και ξεκίνησαν με το αριστερό, με ήττα δηλαδή, από την Ελβετία. Στο αμέσως επόμενο Μουντιάλ το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας τα… θαλάσσωσαν! Αποκλεισμός στους ομίλους με ήττα σοκ από την Ολλανδία, 5-1, σε μια άτυπη ρεβάνς τους για τον χαμένο τελικό του προηγούμενου Μουντιάλ. Ήττα με 2-0 και από την Χιλή, στην Μάχη των Ρόχας, για ένα έρθει μια νίκη, χωρίς αντίκτυπο απέναντι στην Αυστραλία. Ίσως να έφταιγε η κατάρα του πρωταθλητή, όπως την αποκαλώ. Κανένας κάτοχος Μουντιάλ δεν έχει περάσει την φάση των ομίλων, της επόμενης διοργάνωσης, τα τελευταία 20 χρόνια!

Ίσως και να έκλεισε τότε ο κύκλος μιας σπουδαίας φουρνιάς ποδοσφαιριστών, του Τσάβι, Ινιέστα, Πικέ, Κασίγιας και των υπόλοιπων αστεριών.

Στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ήρθε μια ποιο ανανεωμένη γενιά. Γεμάτη πάθος και όρεξη. Είχαν πολύ καλή πορεία στα προκριματικά, αλλά άλλο τελική φάση. Αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τους οικοδεσπότες Ρώσους στα πέναλτι. Εμπειρία που θα τους φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

Και τώρα πάνε θα πάνε στο Κατάρ, με πολύ ταλέντο, πολύ όρεξη και αρκετά πιο ψημένοι σε παραστάσεις και εμπειρίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Κοιτάζω τις αποδόσεις στη Novibet και με σκανδαλίζουν λίγο. Τέταρτο φαβορί οι Ισπανοί στο 9.00, πίσω από Βραζιλία, Αγγλία και Γαλλία.

Θα είμαι, όσο μπορώ αντικειμενικός. Μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά και με τις τελικές αποφάσεις για τις ενδεκάδες, μπορούν να αλλάξουν πολλά. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι  Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Βέλγιο και Ολλανδία, δίνονται τόσο αουτσάιντερ. Σε σχέση με Βραζιλία και Αγγλία. Οριακά ανέκδοτο μου φαίνεται.

Οκ για τους Ισπανούς ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Έχουν το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι κόντρα στους Γερμανούς τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων που θα κρίνει πολλά, ίσως και την πορεία ενός φιναλίστ!  Για αρχή θα ποντάρω το να προκριθούν οι Ισπανοί στα προημιτελικά, πολύ καλή απόδοση για τα δεδομένα που έχω. Για να μην προκριθούν από τον όμιλο πρέπει να γίνουν πράματα και θαύματα. Και μετά ένας αγώνας είναι. Τους πιστεύω και για φτάσουν έστω τελικό. Ας είναι αυτή η δεύτερη πρόταση.

Μπορεί να είναι υπερβολή για τα προγνωστικά στοιχήματος για τώρα, αλλά τους πιστεύω ότι μπορούν να επιστρέψουν στην κορυφή.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Νικητής
Ισπανία
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις