Κάνουμε σεφτέ με 2.50

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Jim Tsilo με combo επιλογή από την Ιβηρική και την Ισπανία, όπου η αξία βρίσκεται στη κόντρα.

Χαβ ε νάις ντέι λαντς!! Ήταν καιρός να σκάσω μύτη και γω, ζήλεψα λίγο και με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα υπόλοιπα μέλη του koubanezos.gr. Η στήριξη σας τα λέει όλα και μας κάνει να συνεχίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτό που κάνουμε, δηλαδή τα προγνωστικά στοιχήματος. Στα δικά μας τώρα, τα λημέρια μου τα ξέρετε, με Αγγλιδούλες θα ασχολούμαστε και φέτος. Οχι όμως απόψε, λόγω της Βασίλισσάς. Ξξεκίνημα σήμερα Παρασκευή από την Ισπανία έτσι για να ζεσταινόμαστε.

Ευκαιρία το μομέντουμ για Βαγιαδολίδ

Ξεκινώ από Ισπανία και το παιχνίδι Χιρόνα – Βαγιαδολίδ. Παρόμοιο κακό ξεκίνημα πραγματοποιούν έκαστες, αλλά με τη διαφορά ότι η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε με αντιπάλους Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Αλμερία όπου σημείωσε και τη πρώτη της νίκη. Ενώ η Χιρόνα με Βαλένθια, Χετάφε, Θέλτα και Μαγιόρκα. Ε ντάξει κάπου ώπα, δεν υποτιμώ τη Χιρόνα αλλά δεν συγκρίνεται το πρόγραμμα ρε μάγκες. Χώρια που θυμίζει και νοσοκομείο ήδη το απουσιολόγιο για τους γηπεδούχους. Και βλέπω το διπλό στο 3.50!! Ρε θα μας τρελάνετε ρε; Κόντρα με κάλυψη για να μη μπουμπουνίσω ξερή διπλούμπα στη πρώτη στήλη της χρονιάς.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Combo
22:00
Χιρόνα - Βαγιαδολίδ
Χ2 & over 1,5
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις