Καμίνι το «Μπολαέρτ»

προγνωστικά

Προγνωστικά από την ορεξάτη Ολλανδία, την παγωμένη Φιλανδία αλλά και από την τρομερή μέχρι στιγμής Γαλλική Λανς.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, καλή μελέτη και πρόβλεψη στο ματς της Νάπολι, αφού διέλυσε με 4-1 την αρμάδα του Κλοπ αλλά δυστυχώς η Άιντραχτ ήταν κάκιστη με αποτέλεσμα να χάσει με 0-3 από την Σπόρτινγκ. Σήμερα έχουμε κάποια ματς από όλες τις άκρες της Ευρώπης αλλά κυρίως θα ασχοληθούμε με την Ολλανδία αφού έχουν αρκετές επιθετικές ορέξεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Θα ξεκινήσουμε με την Γαλλία και την εντυπωσιακή μέχρι στιγμής Λανς η οποία είναι αήττητη και φιγουράρει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Το επόμενο θύμα της φαίνεται να είναι η Τρουά, η οποία έχει κακές αναμνήσεις από αυτήν την έδρα αφού έχει να νικήσει από το 2001. Δεν έχει κάτι εντυπωσιακό η Τρουά και θεωρώ δίκαιο φαβορί την Λανς, ειδικά μέσα στην έδρα της. Σότοκα και Οπένδα θα καθαρίσουν το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

  • Πάμε ψηλά και συγκεκριμένα στην Φινλανδία, με την Κότκα να φιλοξενεί στο Άρτο Τόλσα την Γιάρβενπα. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία και δεν χωράνε περιθώρια λάθους ειδικά με έναν τέτοιο αντίπαλο. Ένα σκαλί πιο πάνω οι γηπεδούχοι για αυτό θα τους επιλέξουμε.

  • Στην αγαπημένη μας χώρα τώρα, στην Ολλανδία, η Φόλενταμ επιβεβαιώνει ένα ακόμα over με αποτέλεσμα να έχει 4,4 γκολ μέσο όρο ανά ματς. Παίζει με μία ομάδα του ίδιου στυλ, δηλαδή ανοιχτό ποδόσφαιρο, την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Δεν φαίνεται να είναι έτοιμη για την μεγάλη κατηγορία και αυτό φαίνεται από τις 5/5 ήττες που έχει, αναμένω μεγάλο σκορ με αρκετό θέαμα.

  • Τέλος, θα κλείσουμε με τον Άγιαξ αλλά τα πιτσιρίκια του στην Β΄ εθνική. Μας πλήρωσε ο «Αίαντας» την προηγούμενη εβδομάδα αφού διέλυσε με 4-0 την Χέρακλες. Σήμερα ταξιδεύει στο Ος για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Η γηπεδούχος έχει σε πέντε ματς τέσσερα over και για αυτό θα επιλέξω τα γκολ σε δυάδα με το πάνω ολλανδικό, αφού και αυτό το ματς δύσκολα θα μείνει χαμηλά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00
Κότκα - Γιάρβενπα
1
1.50
22:00
Λανς - Τρουά
1
1.60
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.38
21:00
Φόλενταμ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Over 2,5
1.62
21:00
Ος - Άγιαξ Β
Over 2,5
1.48
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις