Στήριξη στους γηπεδούχους στην Ευρώπη

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και bonus επιλογή από το Eurobasket στην σημερινή στήλη.

Ξεκινήσανε δυνατά οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αρκετές εκπλήξεις στην πρεμιέρα του Champions League. Σήμερα μπορεί να μην έχουμε την ίδια λάμψη, αλλά μία πληθώρα ευρωπαϊκών αγώνων που κατ’ εμέ αξίζει πολύ περισσότερο για την δουλειά που κάνουμε εδώ. Τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Μάλμε – Μπράγκα

Ξεκίνημα με το Europa League. Ένας όμιλος ανοιχτός για τα πάντα αυτός που αγωνίζονται Μάλμε και Μπράγκα. Φαβορί οι Πορτογάλοι, αφού βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρ’όλα αυτά η Μάλμε δεν είναι αμελητέα δύναμη. Ναι, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά παίζει εντός έδρας κι αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι καλό απαγορεύεται να ηττηθεί. Πρώτο ματς από έναν βαθμό και για τους δύο δεν μοιάζει άσχημη συγκομιδή. Θα τιμήσω το Χ που βρίσκεται στο 3.50 του Pamestoixima.gr.

Ομόνοια – Σέριφ Τίρασπολ

Προχωράμε στην Κύπρο. Η Ομόνοια με εκπληκτικές εμφανίσεις απέκλεισε με δύο νίκες την Γάνδη που παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί της σειράς. Δυστυχώς, η κλήρωση της έφερε δύο πολύ δυνατές ομάδες, την Σοσιεδάδ και την Γιουνάιτεντ, άρα ο ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση. Η Σέριφ δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή, παραμένει όμως αξιόμαχη. Η ομάδα από την Μολδαβία πάει τα παιχνίδια της στο γκολ, κάτι που αναμένεται να κάνει και απόψε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει διπλό, αλλά λόγω στυλ επιφυλάσσομαι και με τον Άσο των Κύπριων. Επιλογή μου θα είναι ο άσος με κάλυψη ισοπαλία μαζί με το under 2,5.

Προγνωστικά: Βαντούζ – Απόλλων Λεμεσού

Προγνωστικά στο Conference League τώρα. Η Βαντούζ έκανε την έκπληξη κοιτώντας στα μάτια Κόνιασπορ και Ραπίντ Βιέννης και προκρίθηκε στους ομίλους. Θυμίζω ότι αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Ελβετίας ως εκπρόσωπος του Λιχτενστάιν, αφού το κρατίδιο δεν έχει δικό του πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό στα Play Off του Europa. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά η Βαντούζ έδειξε ότι κοιτάει στα μάτι δυνατότερους αντιπάλους. Μπορεί μην ηττηθεί και θα την στηρίξω.

Bonus επιλογή

Για τελευταίο στα προγνωστικά στοιχήματος άφησα μια επιλογή από το Eurobasket. Η Εθνική μας αγωνίζεται σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι με την Εσθονία. Αναμένεται ξεκούραση στους βασικούς από τον Ιτούδη. Ο Γιαννούλης Λαρντζάκης μάλλον θα πάρει καλό χρόνο συμμετοχή και πιστεύω θα πετύχει σχετικά εύκολα τουλάχιστον 6 πόντους για να μας στείλει ταμείο.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
18:00
Εσθονία - Ελλάδα
Λαρεντζάκης over 5,5 πόντοι
1.87
BET: 12 units
Μονό
19:45
Μάλμε - Μπράγκα
Χ
3.50
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ομόνοια - Σέριφ Τίρασπολ
1Χ & under 2,5
2.15
BET: 20 units
Μονό
22:00
Βαντούζ - Απόλλων Λεμεσού
1Χ & under 3,5
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις