Μπορεί το κάτι παραπάνω στην Γαλλία

προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ποντάρει απόψε στην στήλη του ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στην μάχη του Europa League και η Εθνική μας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket. Εμείς όπως πάντα έχουμε αρκετό υλικό στα προγνωστικά μας και στο προσκήνιο απόψε έχουμε μία δυάδα διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Ελλάδα vs Εσθονία

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Ελλάδας. Η «Επίσημη αγαπημένη» έκανε το καθήκον της και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου επικρατώντας με καλή εμφάνιση της Ουκρανίας στο δεύτερο μέρος. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βοήθησε αρκετά και ο Νικ Καλάθης. Πλέον το μυαλό της περιστρέφετε γύρω από το Βερολίνο και τα νοκ – άουτ. Το παιχνίδι απέναντι στην Εσθονία έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τους αντιπάλους της να έχουν αποκλειστεί και να θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι.

Δουλεμένη ομάδα είναι και προσπάθησε όλα τα παιχνίδια. Διαθέτει μερικές καλές μονάδες και εκείνες θα δοκιμάσουν να κουβαλήσουν σε ακόμα έναν αγώνα.

Κακά τα ψέματα η Ελλάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά αλλά στο επίθετο κομμάτι παίρνει άριστα. Το over 157,5 πόντοι του αγώνα πληρώνει υποφερτά, αλλά για μία δυάδα είναι ότι πρέπει, το επιλέγουμε λοιπόν.

Ναντ vs Ολυμπιακός

Από το Μιλάνο και την Εθνική πάμε στο λιμάνι της Νάντ και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται σε ρυθμούς Μαρσέλο, ενώ οι νέες μεταγραφές δείχνουν να έχουν δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Ο Κάρλος Κορμπεράν δουλεύει με παίκτες ποιοτικούς που έχουν αυξήσει την δημιουργία της ομάδας. Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα είναι μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα που διψάει για ευρωπαϊκή διάκριση και έχει ως στόχο την πρώτη θέση του ομίλου. Εξάλλου όλοι στο στρατόπεδο των πρωταθλητών μιλούν για μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη φέτος και μας κάνουν αντιληπτό την... κάψα που έχουν για μία επιτυχημένη πορεία στο Europa League.

Πρώτος αντίπαλος η άπειρη Ναντ που εκτός από αρκετά καλή μεσοεπιθετική παρουσία δεν έχει οτιδήποτε άλλο να επιδείξει. Άπειρο σύνολο που δέχεται φάσεις και που τα τελευταία χρόνια μένει στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα που δεν την λες και απόρθητη, με την παρουσία τους στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη να είναι σχετικά καλή, αφού δεν έχουν ακόμα ηττηθεί μακριά από το σπίτι τους. Η διπλή ευκαιρία του Χ2 συμπληρώνει μία όμορφη δυάδα του 2.59 στο Pame Stoixima.gr.

ΥΓ. Ένα δυνατό fun bet είναι το γκολ του Ουι Τζο Χουάνγκ. Ο Κορεάτης επιθετικός ξέρει απέξω και ανακατωτά το γαλλικό πρωτάθλημα οπότε ίσως εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δυάδα απόδοσης 2.59
18:00
Ελλάδα - Εσθονία
Over 157,5 πόντοι
1.64
22:00
Ναντ - Ολυμπιακός
Χ2
1.58
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Ναντ - Ολυμπιακός
Γκολ Ουι-Τζο Χουάνγκ
3.20
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις