Με ειδικά παικτών την τελευταία μέρα

προγνωστικά

Προγνωστικά Eurobasket: Με σπασμένα τα φρένα θέλει να συνεχίσει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές που φτάνουν το 6.60

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλά τα πηγαίνουμε στη στήλη μας καθώς, Γαλλία, Άτιτς και Χόπκινς μας δικαίωσαν. Σήμερα στα προγνωστικά μας, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με ειδικά παικτών, καθώς οι αποδόσεις στα φαινομενικά φαβορί δεν ελκύουν.

Προγνωστικά: Κροατία vs Ουκρανία

Οι Κροάτες παρά το καλό τους ρόστερ ,δεν δείχνουν τα αναμενόμενα και ηττήθηκαν από την Ιταλία με 76-81. Από την άλλη, η Ουκρανία άντεξε για 2,5 δεκάλεπτα αλλά ,πήρε φόρα ο Giannis και τους ισοπέδωσε με 41 πόντους και μοιραία έχασαν με 79-99.

Εκτίμηση: Οι σοβαροί Κροάτες κερδίζουν άνετα αλλά, η σοβαρότητα αγνοείται. Οι Ουκρανοί παίζουν όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πάθος επομένως, δεν θα μπλέξω με σημείο. Θα μπει στα προγνωστικά μας μία combo επιλογή. Ο σέντερ των Σακραμέντο, Κινγκς Άλεξ Λεν θα βρει πολλά και βαριά κορμιά μπροστά του και θεωρώ πως οι επιθέσεις μέσα στη ρακέτα θα λιγοστέψουν. Η ποιότητά του όμως, του επιτρέπει να μοιράσει παιχνίδι και να σκοράρει εκτός ζωγραφιστού. Η over 0,5 ασιστ και το over 0,5 τρίποντό του το βρίσκουμε σε άκρως ελκυστική απόδοση και θα το βάλουμε στα προγνωστικά μας.

Εσθονία vs Ελλάδα

Η Ελλάδα καπάρωσε την πρώτη θέση μετά τη νίκη της επί της Ουκρανίας. Η Εσθονία έμεινε και μαθηματικά εκτός συνέχειας επομένως, ότι καλύτερο στο να ανοίξει το παιχνίδι. Το ροτέισον που θα κάνει ο coach Ιτουδης δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με κάποιο σημείο. Εδώ θα πάρουμε το καλοπληρωμένο over 4,5 πόντων του Σάντερ Ραϊέστε καθώς, ο άσσος της Μπασκόνια παίρνει προσπάθειες και παίζει αρκετά. Μου κάνει εντύπωση αυτό το όριο καθώς, δεν έχει και πολύ ποιοτικότερους παίκτες η χώρα της Βαλτικής.

Τσεχια vs Ισραήλ

Τελικός στην Πράγα καθώς, ο νικητής περνάει στην επόμενη φάση. Οριακό φαβορί η Τσεχία καθαρά λόγω έδρας. Εδώ όμως θα γράψω σχεδόν πανομοιότυπα ότι είχα γράψει πριν τέσσερις μέρες. Ο Γιοβέλ Ζουσμαν ξεκινάει βασικός με το Ισραήλ και παίζει πάνω από 25 λεπτά. Προχθές πέτυχε τρεις πόντους, ενώ πριν τέσσερις μέρες πέτυχε 18! Αν ξεκινήσει καλά μπορεί να βγάλει το άκρως μικρό όριο των 3,5 πόντων. Σαν fun bet επιλογή θα πάρουμε το over 8,5 πόντων του με την ελπίδα να επιβεβαιωθούμε από νωρίς.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
15:15
Κροατία - Ουκρανία
Α. Λεν over 0,5 ασίστ & over 0,5 τρίποντο
2.82
BET: 8 units
Ειδικό
18:00
Εσθονία - Ελλάδα
Σ. Ραϊέστε over 4.5 πόντοι
2.15
BET: 22 units
Ειδικό
18:30
Τσεχία - Ισραήλ
Γ. Ζούσμαν over 3,5 πόντοι
1.83
BET: 30 units
Fun bet
18:30
Τσεχία - Ισραήλ
Γ. Ζούσμαν over 8,5 πόντοι
6.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις