Με γκολ και διπλά μέχρι 3.35

προγνωστικά

Το Europa και το Conference League ξεκινούν με δυνατές αναμετρήσεις και αποδόσεις που… προκαλούν.

Οι δύο αυτές διοργανώσεις κυριαρχούν σήμερα Πέμπτη, και τα προγνωστικά μας αφορούν αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Αούστρια Βιέννης – Χάποελ Μπερ Σεβά

Δεν πείθει μέχρι στιγμής η Αούστρια Βιέννης. Σε έντεκα επίσημες αναμετρήσεις μετρά μόνο τέσσερις νίκες, με τις δύο από αυτές να έρχονται στο κύπελλο κόντρα σε άσημες ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. «Μπάζει» από παντού η άμυνά της καθώς δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν ούτε κόντρα σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου στο πρωτάθλημα.

Αρκετά καλύτερη η Χάποελ Μπερ Σεβά, παρότι έρχεται από κακό σερί αποτελεσμάτων. Μετρά δύο συνεχόμενες ήττες με 2-1 στην έδρα της, σε δύο πανομοιότυπα παιχνίδια που δέχτηκε κόκκινη με το σκορ στο 1-1 και τελικά ηττήθηκε με γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν αντικατοπτρίζουν τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, που είναι σίγουρα ενθαρρυντική. Άλλωστε, στην Ευρώπη πήρε ζόρικες προκρίσεις απέναντι σε διόλου ευκαταφρόνητους αντιπάλους.

Αδικαιολόγητο φαβορί οι γηπεδούχοι, πέραν της έδρας και του ονόματος. Μπάλα όμως παίζουν οι παίκτες κι όχι τα ονόματα, επομένως δε γίνεται να αγνοήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται με το 3.35 της Novibet στο διπλό.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ερυθρός Αστέρας – Μονακό

Ακόμα ψάχνεται ο Ερυθρός Αστέρας είναι η αλήθεια μετά το κάζο με τη Μακάμπι και τον σοκαριστικό αποκλεισμό του στα πλέι-οφ του Champions League. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, η μία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Παρτιζάν και η άλλη εντός με την υποδεέστερη Μπάτσκα Τόπολα. Τον έχει εκθρονίσει μάλιστα από την κορυφή της βαθμολογίας η Νόβι Παζάρ.

Απέναντί του μια ομάδα που επίσης προβληματίζει μέχρι στιγμής φέτος: η Μονακό. Το πρόσφατο διπλό επί της Νις ήταν μια αχτίδα φωτός για την ασταθή ομάδα των Μονεγάσκων, που νικάνε στα δύσκολα και χάνουν στα εύκολα. Παραδόξως, η Μονακό τα πάει καλύτερα εκτός έδρας φέτος, καθώς εκεί μετρά τις δύο νίκες της και είναι αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια.

Καμία ομάδα από τις δύο δεν έχει το περιθώριο να ανοιχτεί πολύ. Η ποιότητα που διαθέτουν όμως οι δύο πλευρές μεσοεπιθετικά δε μας επιτρέπει να ρισκάρουμε με το under 2,5. Εντούτοις, επιλέγουμε τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Γουέστ Χαμ – Στεάουα Βουκουρεστίου

Μετά την Τότεναμ πέρσι, φετινή εκπρόσωπος της Αγγλίας στο Europa Conference League είναι η Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Μόγιες ξεκίνησε άσχημα την σεζόν, αλλά αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της. Συνεχίζει βέβαια να σκοράρει με το «σταγονόμετρο», αν εξαιρέσουμε τις αναμετρήσεις με τη Βίμποργκ για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Προφανώς αναμένουμε ροτέισον από τους Λονδρέζους.

Με τα χίλια ζόρια η Στεάουα κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους. Παρότι έχασε στο πρώτο ματς εντός έδρας κόντρα στη Βίκινγκ με 2-1, επικράτησε με 3-1 στη Νορβηγία κι έκανε την ανατροπή. Πάντως η σεζόν της είναι απογοητευτική αν λάβουμε υπόψη την πορεία της σε εγχώριο επίπεδο. Είναι 13η στη βαθμολογία μετά από επτά ματς αν και οι περισσότερες ομάδες στη Ρουμανία έχουν παίξει εννιά αγώνες. Και πάλι, προβληματίζει και έχει χάσει ήδη αδικαιολόγητα πολλούς βαθμούς.

Οι Άγγλοι έχουν τη φήμη να «σνομπάρουν» τα ευρωπαϊκά ματς, πόσο μάλλον την τρίτη τη τάξει διοργάνωση. Δεν αποκλείεται να τους αλλάξει όλους ο Μόγιες, καθώς το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σημαίνει πως δε χωρούν άλλες απώλειες στις επόμενες αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι η Στεάουα μπορεί να διεκδικήσει το αποτέλεσμα και σίγουρα να βρει ένα γκολ. Τελευταίο μας σημείο το goal/goal σε απόδοση 2.27 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Αούστρια Βιέννης – Χάποελ Μπερ Σεβά
2
3.35
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ερυθρός Αστέρας – Μονακό
2-3 γκολ
2.10
BET: 15 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ – Στεάουα Βουκουρεστίου
Goal/goal
2.27
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις