Η Ευρώπη των μικρών έχει ευκαιρίες

προγνωστικά

Στα προγνωστικά ποδοσφαίρου της Πέμπτης ο Magician ασχολείται με ενδιαφέρουσες αποδόσεις από τους ομίλους των μικρών.

Καλημέρα σας. Η τύχη το Σαββατοκύριακο μας γύρισε την πλάτη, αλλά αυτό έλειπε να το βάζαμε κάτω. Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με δυναμικές αποδόσεις πάντα προς το συμφέρον του αναγνώστη.

Προγνωστικά: Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι

Πρώτη στάση των προγνωστικών μας η Σκωτία. Η Χαρτς κληρώθηκε στον όμιλο με Φιορεντίνα, Ρίγας Σκόλα (Λετονία) και με την σημερινή της αντίπαλο Μπασακχεσίρ. Δύσκολα θα διεκδικήσει μια από τις δυο πρώτες θέσεις. Στα προκριματικά του Europa League αποκλείστηκε με δυο ήττες από την παραπαίουσα Ζυρίχη και υποβιβάστηκε στο Conference League. Στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας σε έξι αγώνες έχει τρεις νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία δεχόμενη σε όλα τέρμα. Περιορισμένων δυνατοτήτων και εντός συνόρων.

Από την άλλη, οι Τούρκοι της Μπασακχεσίρ πέρασαν από τρία εμπόδια, αήττητοι, για να μπουν στους ομίλους με τελευταίο τους θύμα την πρωτοπόρο του Βελγίου Αντβέρπ, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι εντός έδρας αλλά κέρδισαν εκτός με 3-1. Στο πρωτάθλημα έχουν δώσει τέσσερις αγώνες και χωρίς να δεχτούν γκολ έχουν συγκεντρώσει δέκα βαθμούς. Το σύνολο του Εμρέ Μπελόζογλου παίρνει άριστα μέχρι στιγμής τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Η πρώτη θέση θα κριθεί μεταξύ αυτών και της Φιορεντίνα. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα τους βάλει σε μπελάδες από νωρίς.

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση για ασφάλεια το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima.gr μιας και οι γηπεδούχοι μόνο στην έδρα τους παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Είναι ικανοί για το διπλό

Η Μάλμε ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από το Champions League. Πέρασε τον πρώτο γύρο με το ζόρι από κάποια Βίκινγκουρ από την Ισλανδία και έπειτα αποκλείστηκε με δυο ήττες από την Ζαλγκίρις (Λιθουανία). Στην συνέχεια προσπέρασε τις Ντούντελανζ και Σίβασπορ για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έβδομη θέση με 34 βαθμούς ύστερα από 21 αγώνες, μακριά φυσικά από τον τίτλο. Έχει το πιο ακριβό ρόστερ στην κατηγορία αλλά αυτό ποτέ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Πέρυσι βρέθηκε στους ομίλους του Champions League συγκεντρώνοντας ένα βαθμό σε έξι αγώνες.

Η Μπράγκα ταξίδεψε στην Σουηδία για την πρεμιέρα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Πραγματικός οδοστρωτήρας στην Πορτογαλία αφού μετά το 3-3 στην έναρξη του πρωταθλήματος με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ακολούθησαν τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και με 15 τέρματα ενεργητικό. Ο όμιλος επίσης περιλαμβάνει τις Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ και Ουνιόν Βερολίνου με την τελευταία να δίνεται από τους μπουκ και ως φαβορί για την πρωτιά. Οι Πορτογάλοι θα ψάξουν για την νίκη σήμερα και θα περιμένουν τους Γερμανούς για να κονταροχτυπηθούν με φόντο την πρώτη θέση.

Με τετραπλάσιο μπάτζετ από την γηπεδούχο, με πολύ καλύτερες μονάδες  στον αγωνιστικό χώρο και με την φόρμα στην οποία βρίσκονται μας οδηγεί να κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.10 στην Novibet.

Δεν θα το πάρει αψήφιστα η Μπράγκα, ποτέ δεν αδιαφόρησε για την Ευρώπη, άλλωστε παίζει πολύ επιθετικά και αξίζει με περισσότερο ρίσκο βέβαια το διπλό & over 2,5 σε απόδοση 3.55 στο Pamestoixima.gr

Ζουν και αναπνέουν για την Ευρώπη

Η Βαντούζ από τα αλώνια της δεύτερης κατηγορίας Ελβετίας βρέθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Conference League. Ζει το δικό της όμορφο παραμύθι, γιατί ενώ παραπαίει στο εγχώριο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στην Ευρώπη πέρασε κατά σειρά τις Κόπερ, Κόνιασπορ και Ραπίντ Βιέννης για να βρεθεί στους ομίλους. Το αξιοσημείωτο είναι πως κέρδισε και τις τρεις αντιπάλους της εκτός έδρας! Σίγουρα η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη και έχουν ρίξει όπως φαίνεται όλο το βάρος, την παρούσα στιγμή στην Ευρώπη.

Αντίπαλος της είναι ο Απόλλων Λεμεσού. Αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Champions League από την Μακάμπι Χάιφα (0-4 εκτός, 2-0 εντός) και στο Europa League έπειτα από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι. Έδειξε καλά στοιχεία σαν ομάδα που όσο περνάει ο καιρός θα δένει και θα εμφανίζεται ακόμα καλύτερη. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει καλά και σε δυο αγώνες έχει έξι βαθμούς.

Καλύτερη ομάδα οι Κύπριοι αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων που σκόραραν και με πιο δύσκολους αντιπάλους. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal με απόδοση 1.67 στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία!

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:45
Χαρτς - Μπασακχεσίρ
Χ2 & over 1,5
1.82
BET: 10 units
Μονό
19:45
Μάλμε - Μπράγκα
2
2.10
BET: 15 units
Μονό
19:45
Μάλμε - Μπράγκα
2 & over 2,5
3.55
BET: 10 units
Μονό
22:00
Βαντούζ - Απόλλων Λεμεσου
Goal/goal
1.67
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις