Η άλωση της… Μπρατισλάβας

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Δεν αφήνω τίποτε στην τύχη του, είτε στο Τσουλού, είτε στην Α' Ινδίας. Fidel το όνομά μου, δείτε και τα σημεία μου.

Καλημερίζω το κοινό μου και γενικώς το koubanezos.gr. Δεν νομίζω να υπάρχει παράπονο από το ευρωπαϊκό τριήμερο, 3/3 μέτρησα. Αλίμονο σε όποιον έχει να εκφέρει κάτι αρνητικό. Εχω και τους μπασκετικούς μας με ψαγμένα προγνωστικά να μοιράζουν ταμεία. Αντώνης Ράπτης και Dogass, ή αλλιώς Παναγιώτης Δογαντζής, θερίζουν στο Eurobasket. Προχωρώ, να μην φλυαρώ.

Ξεκινάω από την Ελβετία. Ζυρίχη – Αρσεναλ το ζευγάρι. Εξαιρετικά τα Αγγλάκια του Αρτέτα φέτος, ξεκίνησαν με 5/5 στο Νησί, ήρθε η σφαλιάρα όμως από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσγειώθηκαν. Παρότι εντυπωσιάζουν με τους αυτοματισμούς και τις ευκαιρίες τους, αμυντικά δεν με πείθουν. Κάτι δεν μου κολλάει.

Οι Ελβετοί έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, λογικά θα παίξουν αμυντικά και θα χτυπήσουν στην κόντρα. Εκτιμώ πως ένα τεμάχιο θα το ρίξουν στο 1.70.

Το γκολάκι των Ελβετών όμως θα το πάρω σε δυάδα με το γκολάκι της Ντιναμό Κιέβου στην Τουρκία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Σαφώς αποδυναμωμένοι οι Ουκρανοί, όμως το βασικό γρανάζι παρέμεινε και ακούει στο όνομα Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μάγος των πάγκων, θα παρατάξει την ομάδα του με σκοπό το μηδέν στην άμυνα και ένα γκολ στην αντεπίθεση. Το έχουν στο 1.50; Θα φανεί! Εγώ πάντως το τίμησα σε δυάδα.

Κλείνω από την Μπρατισλάβα. Η τοπική Σλόβαν απέναντι στη Ζαλγκίρις από το Βίλνιους. Οι Λιθουανοί δεν αποτελούν παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο όπως στο μπάσκετ. Εχουν όμως ομοιογενή ομάδα, δυσκόλεψαν τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Europa. Το ίδιο έχουν σκοπό να πετύχουν και απέναντι στη Σλόβαν. Μία ομάδα που δεν φημίζεται… για τίποτα. Διπλασιάζει το Χ2 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.55
19:45
Ζυρίχη - Άρσεναλ
Ζυρίχη over 0,5
1.70
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ντινάμο Κιέβου
Ντινάμο Κιέβου over 0,5
1.50
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζαλγκίρις
Χ2
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις