Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 07/09): Champions League μέρος δεύτερο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 07/09): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Νάπολι – Λίβερπουλ (22:00): Η Λίβερπουλ υπέπεσε σε ένα ακόμα στραβοπάτημα, αφού κόλλησε στο 0-0 με τη συντοπίτισσα Έβερτον εκτός έδρας το Σάββατο. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί στις 12 πιο πρόσφατες πρεμιέρες της στο Champions League (8-3-1) κι αυτή από τη… Νάπολι. Μια Νάπολι η οποία ίσως να μην έχει διαθέσιμο τον Οσιμέν. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι, άρα τα 2-3 goal  σε απόδοση το διπλό με over 1,5 έχει λογική στο 2.15 του Pamestoixima.gr.

Ίντερ – Μπάγερν (22:00): Άλλο ένα παιχνίδι που γίνεται αύριο σε ιταλικό έδαφος. Δύο σοβαρά ματς έχει δώσει τη φετινή σεζόν η Ίντερ και το… αίμα έτρεχε ποτάμι στην άμυνα: τρία γκολ από Λάτσιο, τρία από Μίλαν. Θα αντέξει απέναντι στην Μπάγερν από την οποία μετρά μόνο ήττες στο Μιλάνο; Γι’ αυτό επιλέγουμε goal/goal  στο 1.70 της Stoiximan.

Τότεναμ – Μαρσέιγ (22:00): Αμφότερες επιστρέφουν στο Champions League κι ενώ έχουν ξεκινήσει ενθαρρυντικά τη σεζόν στα πρωταθλήματά τους. Δίκαιο φαβορί η Τότεναμ, αλλά ο άσος δεν προσφέρεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις λόγω των ιδιαιτεροτήτων της πρεμιέρας. Με τον Ντιμίτρι Παγέτ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, για τους φιλοξενούμενος τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα. Ο  άσος και under 4,5 στο 1.88 της Betshop πληρώνει καλά.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (22:00): Η Ατλέτικο έχει να κάνει εντός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ από… πρόπερσι. Το δίδυμο Μοράτα – Ζοάο Φέλιξ πάει καλά, με τον πρώτο σε ρόλο εκτελεστή και τον δεύτερο σε πιο δημιουργικό στυλ, ενώ ο Γκριζμάν έρχεται σταθερά από τον πάγκο μετά τη συμπλήρωση των 60 λεπτών, σε μια προσπάθεια διοίκησης και Σιμεόνε να ασκήσουν πίεση προς την Μπαρτσελόνα, ώστε να μην πληρωθεί η σχετική ρήτρα των 40 εκατομμυρίων το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι η τρίτη διαδοχική φορά που η Πόρτο μπαίνει στους ομίλους του Champions League, προφανώς μπήκε απευθείας καθώς είναι πρωταθλήτρια Πορτογαλίας. Επιλέγουμε 1Χ και under 3,5  στο 1.84 της Novibet.

Κλαμπ Μπριζ – Λεβερκούζεν (22:00): Η ομάδα του Χεράρδο Σεοάνε δέχτηκε ακόμα μία σφαλιάρα  απ’ τη Φράιμπουργκ και έχει κάνει τη χειρότερη αρχή της στην κατηγορία μετά από τη σεζόν 1982-1983. Η Κλαμπ Μπριζ δεν θέλει να περιοριστεί φέτος σε ρόλο του κομπάρσου και ο όμιλος στον οποίο βρίσκεται της δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Λέβερκουζεν,  Οπότε goal/goal και over 2.5 στο 1.68 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις