Οι Βαυαροί…. ξανάρχονται

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Χρήστος Γεωργίου σκιαγραφεί και ποντάρει στη γερμανική ομάδα στην πρεμιέρα τoυ 3ου ομίλου

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει τον 3ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ως «φωτιά» μιας και τρεις ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων και την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια ενώ η τρίτη ομάδα θα περάσει στο Europa League και τη φάση των «32». Ξεκινάμε λοιπόν τα προγνωστικά μας από το Μιλάνο. Στο «Τζουσέπε Μεάτσα» η Ίντερ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων, με τους «νερατζούρι» να προέρχονται από την ήττα με 3-2 από τη συμπολίτισσα Μίλαν που ήταν και η δεύτερη τη φετινή σεζόν μετά από εκείνη με τη Λάτσιο. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι θέλει να κάνει restart σήμερα κόντρα στους Βαυαρούς αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του φορ Λουκάκου και του αριστερού μπακ Νταλμπέρτ που βρίσκονται στα πιτς λόγω τραυματισμού.

Η Μπάγερν Μονάχου κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στα φαβορί για τη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και φέτος είναι αλήθεια ότι μπορεί να φτάσει μακριά αφού έχει ενισχυθεί σημαντικά. Μπορεί κάποιοι να υποστήριξαν πως η αποχώρηση του Λεβαντόφσκι θα δημιουργήσει θέματα ωστόσο τους έχει διαψεύσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Σάντι Μανέ που ήρθε να καλύψει το κενό αυτό και ήδη έχει κάνει απόσβεση στα χρήματα που δαπάνησαν οι πρωταθλητές Γερμανίας. Οι δύο γκέλες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου με 1-1 δεν προβληματίζουν αφού είναι γνωστό πως στη Μπουντεσλίγκα δύσκολα χάνονται τα πρωτεία. Μάλιστα θέλουν να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες στέλνοντας παράλληλα μηνύματα στους επίδοξους διεκδικητές. Έτσι με την ιταλική ομάδα να είναι επιρρεπής στην άμυνα επιλέγω το διπλό των Βαυαρών που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.87 στη Νοvibet.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
22:00
Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου
2
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις