Με την τελευταία Αμερικάνικη ελπίδα στο US OPEN

Προγνωστικά τένις

Στα προγνωστικά τένις του US OPEN στηρίζουμε την νίκη του "γηπεδούχου" Τιαφό στα προημιτελικά και ποντάρουμε μέχρι 2.60!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Συνεχίζουμε στα προγνωστικά τένις με επιλογές από το US OPEN που όπως είναι λογικό συγκεντρώνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την εποχή στο κόσμο του τένις.

Το τουρνουά έχει πλέον ανοίξει διάπλατα και ετοιμάζεται να υποδεχτεί έναν νέο νικητή καθώς κανένας από τους 8 τελευταίους δεν το έχει κερδίσει στο παρελθόν αλλά και πιθανότατα ένα νέο νο1 στον κόσμο εφόσον το κερδίσει ένας εκ των Αλκαράζ ή Ρούντ.

Προγνωστικά τένις US OPEN

Ο αγώνας των προημιτελικών λοιπόν που θεωρούμε ότι έχει ενδιαφέρουσες επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά τένις είναι η μονομαχία μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ εναντίον του Φράνσις Τιαφό.

Ο Ρώσος Ρούμπλεφ κάνει αρκετά καλό τουρνουά έχοντας κερδίσει μέχρι τώρα εύκολα τους Νόρι (4ο γύρο) και Κουόν (2ο γύρο) και πιο δύσκολα τους Ντζέρε (1ο γύρο) και Σαποβάλοφ (3ο γύρο). Στην καριέρα του στο US OPEN έχει φτάσει άλλες δυο φορές στα προημιτελικά όπου όμως αποκλείστηκε και τις δύο, το 2020 από τον Μεντβέντεφ και το 2017 από τον Ναδάλ. Αν προκριθεί σήμερα θα έχει πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα του σε επίπεδο Grand Slam καθώς και στο Australian Open και στο Roland Garros έχει φτάσει ως τα προημιτελικά.

Ο Τιαφό αντιθέτως, που αποτελεί την τελευταία ελπίδα των Αμερικανών για διάκριση στο Grand Slam που διεξάγεται στην χώρα τους, έχει ήδη τρυπήσει το ταβάνι του με την φετινή του παρουσία. Με την φοβερή του νίκη απέναντι στον μεγάλο Ράφα Ναδάλ στον 4ο γύρο ξεπέρασε την προηγούμενη καλύτερη του επίδοση στο τουρνουά η οποία ήταν τα προημιτελικά το 2020 και το 2021. Ο Αμερικανός, που σάρωσε τους πρώτους γύρους χάνοντας το μοναδικό του σετ μέχρι τώρα στον αγώνα με τον Ναδάλ, δείχνει πραγματικά να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση δικαιώνοντας όλους αυτούς που τον στηρίζουν ως τον επόμενο Αμερικανό νο1 τενίστα.

Η προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια στην σκληρή επιφάνεια βγάζει ισοπαλία με τον Ρούμπλεφ να κερδίζει το φετινό τους αγώνα στο Indian Wells (2-0) αλλά τον Τιαφό να έχει την περσινή νίκη με 3-2 στο US OPEN του 2021.

Η σημερινή εκτίμηση στα προγνωστικά τένις είναι ότι ο Τιαφό έχει όλα τα φόντα και με την βοήθεια της «έδρας» να πάρει την νίκη για τα ημιτελικά. Το δυνατό baseline παιχνίδι του Ρούμπλεφ είναι κάτι που αντιμετώπισε με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας από τον μετρ του είδους Ναδάλ και θα το εξουδετερώσει με επιτυχία πληρώνοντας μας στην τιμή του 1,91 που βρίσκουμε στην Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Με λίγο πιο ρίσκο καθώς ο αγώνας δύσκολα θα κριθεί στα 3 σετ θα επιλέξουμε και την επιλογή της νίκης του Τιαφό σε over 35,5 games σε απόδοση του 2,60  που επίσης βρίσκουμε στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

 

Μονό
20:00
Αντρέι Ρούμπλεφ - Φράνσις Τιαφό
Νικητής Αγώνα - Φράνσις Τιαφό
1.91
BET: 20 units
Μονό
20:00
Αντρέι Ρούμπλεφ - Φράνσις Τιαφό
Νικητής Αγώνα & Συνολικά Games - Φράνσις Τιαφό & Over 35,5
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις