Μπάγερν στο 1.90;

Champions League

Champions League: Πρώτη αγωνιστική, ημέρα δεύτερη και ο Blackbird εστιάζει στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπάγερν στο Μιλάνο.

Champions League: Με φόρα στα αστέρια 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στην γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο ταξιδεύει η στήλη μας, όπου η Ίντερ υποδέχεται Μπάγερν Μονάχου στην δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ήττα γνώρισαν οι γηπεδούχοι στο τοπικό ντέρμπι του Μιλάνου, από την μισητή Μίλαν. Παρά το γεγονός ότι μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Μπρόζοβιτς, οι «ροσσονέρι» γύρισαν το ματς, με το τελικό 3-2 να αφήνει πίσω την ομάδα του Ιντζάγκι. Ο χρόνος πιέζει, αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινάνε απόψε, σε ένα δύσκολο όμιλο και σήμερα με έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Μπάγερν.  Στα των απουσιών δεν υπολογίζεται εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο ο βασικός φορ Λουκάκου, ενώ παραμένει από την αρχή εκτός ο αριστερός οπισθοφύλακας, Νταλμπέρτ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Βαυαροί, προέρχονται από την ισοπαλία στο Βερολίνο, κόντρα στην Ουνιόν με 1-1.  Δεύτερη απώλεια για φέτος μετά και την ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ. Φυσικά οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, μπορούν να περιμένουν, καθώς δύσκολα θα χαθεί και φέτος ο τίτλος του πρωταθλητή. Ο μεγάλος στόχος κάθε χρόνο είναι η διάκριση στο Champions League, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να θέλει να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2020. Αφετηρία στο φετινό ταξίδι προς την κούπα, το Μιλάνο και η Ίντερ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή των φιλοξενούμενων, που θέλουν να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Το σετ των αποδόσεων, δείχνει ξεκάθαρα ποια ομάδα είναι το φαβορί και φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως αντιμετωπίζει θέματα στα αμυντικά της καθήκοντα. Η Μπάγερν είναι ομάδα που δεν χαρίζεται και δεν αστειεύεται. Το διπλό μοιάζει ιδανικό στο 1.90 της Novibet. Άλλωστε νίκη Μπάγερν κοντά στον διπλασιασμό που θα ξαναβρούμε;

Μονό
22:00
Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου
2
1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις