ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φουριόζος Ρόνι στους «8»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Φουριόζος Ρόνι στους «8»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φουριόζος Ρόνι στους «8»

Φουριόζος Ρόνι στους «8»

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν «καθάρισε» πιο εύκολα απ’ ό,τι αναμενόταν τον Ντινγκ Τζουνχούι με 13-10, προκρίθηκε στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματοςς Σνούκερ μόλις για δεύτερη φορά την τελευταία πενταετία και οι αμέτρητοι οπαδοί του ανά τον κόσμο πιστεύουν πλέον ακόμα πιο πολύ στην κατάκτηση του έκτου τίτλου.

Ο Μαρκ Γουίλιαμς, εκπρόσωπος κι αυτός της περίφημης «τάξης του ‘92», δεν είναι ακριβώς εύκολος αντίπαλος στον προημιτελικό, βλέποντας όμως τον Ρόνι να νικά χωρίς ιδιαίτερο άγχος ένα μεγάλο παίκτη, παρότι το παιχνίδι του απείχε (αρκετά) από το τέλειο, είναι λογικό να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Το τρίτο σκέλος (οι δύο παίκτες ξεκίνησαν από το 8-8) κύλησε σε παρόμοιο γρήγορο τέμπο με τα δύο προηγούμενα, με τη διαφορά ότι χθες ο Ο’Σάλιβαν ήταν καλύτερος στην ευστοχία από απόσταση, στοιχείο το οποίο έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Αν και ο 44χρονος Άγγλος δεν απέφυγε αβίαστα λάθη σε εύκολες μπάλες, προσφέροντας μισές ή ολόκληρες ευκαιρίες στον Ντινγκ, ο τελευταίος δεν τις αξιοποίησε επαρκώς και τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

Κομβικό frame του ματς ήταν το 20ό, όταν ο Ντινγκ αστόχησε απελπιστικά σε μία κόκκινη από μέση απόσταση, την ώρα που έπεφτε, όπως είχε σχεδιάσει, πάνω στις υπόλοιπες κόκκινες καταφέρνοντας να τις ανοίξει. Ο Ο’Σάλιβαν άρπαξε την ευκαιρία και με ένα break 60 πόντων στο στρωμένο τραπέζι, έκανε το 11-9 πριν το mid session, προκαλώντας καίριο πλήγμα στον αντίπαλό του.

Η αγωνιστική βελτίωση του Rocket ήταν σαφής, όπως μαρτυρά και το γεγονός ότι πέτυχε μεγάλα break και στα πέντε frame που κατέκτησε χθες, με πιο εντυπωσιακά τα δύο τελευταία (117 και 93). Ο Ντινγκ είχε ευκαιρίες σε όλα τα frame στο ξεκίνημα, είχε αναλαμπές, όπως το υπέροχο break 88 πόντων με το οποίο μείωσε σε 10-9, όμως η αδυναμία του στο μακρινό potting τού στοίχισε.

Δήλωση που συζητήθηκε

Ο αγώνας του Ο’Σάλιβαν με τον Γουίλιαμς αρχίζει σήμερα (Δευτέρα 10/8) στις 16:30. Έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρώτη τους αναμέτρηση σε επίσημο επαγγελματικό ματς (στο Welsh Open του 1994, νικητής ο Rocket με 5-1) και είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι καταφέρνουν ακόμα να πρωταγωνιστούν στο μεγαλύτερο και πιο δύσκολο τουρνουά του σνούκερ, παρότι είναι βετεράνοι.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, μάλιστα, ο Ρόνι έκανε στη μικτή ζώνη μία δήλωση που προκάλεσε γέλιο, αλλά και αντιδράσεις, κρύβει ωστόσο μία αλήθεια, όσο άκομψα κι αν ειπώθηκε από τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών: «Οι νέοι παίκτες που εμφανίζονται είναι τόσο κακοί, που μάλλον θα χρειαστεί να χάσω ένα πόδι κι ένα χέρι για να πέσω κάτω από το top 50 της κατάταξης».

Εύκολα και ο Ρόμπερτσον

Ο Νιλ Ρόμπερτσον τα είχε βρει σκούρα από τον Μπάρι Χόκινς στα δύο πρώτα σκέλη (8-8), όμως χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε πιο σοβαρός, έφερε το ματς στα μέτρα του και επικράτησε μάλλον εύκολα με 13-9.

Κάποια τακτικά λάθη του Άγγλου σε καίρια σημεία αποδείχθηκαν μοιραία και ο Ρόμπερτσον σκόραρε ικανοποιητικά (59, 42, 50) για να κατακτήσει και τα τρία πρώτα frame του σκέλους. Ο Χόκινς μείωσε με century (104), όμως μετά τη διακοπή ο Αυστραλός απάντησε με break 79 πόντων και ουσιαστικά καθάρισε το ματς.

Στο επόμενο frame, που αποδείχθηκε και το τελευταίο, ο Ρόμπερτσον δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι τέλους αν και είχε την ευκαιρία (61-4), όμως ο Χόκινς απέτυχε να βάλει την τελευταία κόκκινη, που ήταν σχεδόν κολλημένη στην αριστερή σπόντα, προσφέροντας στον αντίπαλό του την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς.

Ο Ρόμπερτσον αντιμετωπίζει στον προημιτελικό που αρχίζει σήμερα στις 12:00 τον Μαρκ Σέλμπι, για πρώτη φορά μετά τον επικό μεταξύ τους ημιτελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 (17-15 για τον Άγγλο, που κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο).

Αγχώθηκε ο Γουίλσον

Προϋποθέσεις για τη μεγάλη ανατροπή δημιούργησε ο Μάρτιν Γκουλντ στο τελευταίο σκέλος του αγώνα του με τον Κάιρεν Γουίλσον, πριν τελικά «λυγίσει» με 13-9. Το ματς συνεχίστηκε χθες το απόγευμα από το 5-11 και φαινόταν χαμένη υπόθεση για τον διοπτροφόρο Λονδρέζο, ο οποίος όμως σκοράροντας ικανοποιητικά, τιμώρησε τις… ανορθογραφίες του Γουίλσον και κατέκτησε τα τρία πρώτα frame (8-11).

Ο Γκουλντ βρέθηκε, μάλιστα, μία ανάσα και από το 9-11 όταν προηγήθηκε 68-0 με 59 πόντους να απομένουν στο 20ό frame, όμως οι βιαστικές και λανθασμένες επιλογές του όταν ο αντίπαλός του αναζητούσε τρία σνούκερ, του έκαναν τη ζημιά. Στα δύο πρώτα σνούκερ που έβγαλε ο Γουίλσον, ο Γκουλντ υπέπεσε σε ισάριθμα φάουλ, το δεύτερο μάλιστα με επαφή στη μαύρη (7ποντο) που άφησε και free ball! Αν και ο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή με μία προσπάθεια, πήρε το frame και με το 12-8 υπέρ του ήξερε ότι είχε «κλειδώσει» τη νίκη.

Αν και ο Γκουλντ μείωσε 12-9 αμέσως μετά τη διακοπή και σκόραρε πρώτος και στο 22ο frame, μία αστοχία σε δύσκολη μπάλα έδωσε τραπέζι στον Γουίλσον, ο οποίος με ένα ψύχραιμο break 79 πόντων έκλεισε τον αγώνα με 13-9. Παράλληλα, εξασφάλισε την παρουσία του στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για πέμπτη διαδοχική χρονιά!

Αντίπαλος στον προημιτελικό που αρχίζει σήμερα στις 12:00 είναι ο κάτοχος του τίτλου, Τζαντ Τραμπ. Η υφέρπουσα κόντρα μεταξύ των δύο άσων, αλλά και η περιβόητη «κατάρα του Crucible» που πολλοί περιμένουν να μπει σε εφαρμογή, προσθέτει ίντριγκα στην ούτως ή άλλως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των δύο κορυφαίων παικτών της νεότερης γενιάς.

Νικητής ο ΜακΓκιλ στο θρίλερ

Ο Άντονι ΜακΓκιλ ολοκλήρωσε την επική ανατροπή, νικώντας στο decider (13-12) τον «ρούκι» Τζέιμι Κλαρκ, στο πιο δραματικό και επεισοδιακό παιχνίδι του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Όχι, δεν έπεσε ξύλο ούτε υπήρξαν εντάσεις και μάλιστα ο Κλαρκ έδειξε διάθεση να συμφιλιωθεί με τον ΜακΓκιλ, ο οποίος πάντως παρέμεινε συνοφρυωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος της βραδιάς. Ήταν, όμως, τόσες πολλές οι εναλλαγές στο προβάδισμα, τόσα πολλά τα λάθη, αλλά και οι ωραίες στιγμές, που καθήλωσαν μέχρι τέλους όσους κάθισαν να το παρακολουθήσουν μετά το γρήγορο τέλος του αγώνα Ο’Σάλιβαν-Ντινγκ. Στην τελική, το σνούκερ, ειδικά στο Παγκόσμιο, είναι και παιχνίδια σαν αυτό – όχι μόνο τα μεγάλα και γρήγορα break.

Έγιναν τόσα πολλά που θα χρειαζόμασταν χιλιάδες λέξεις για να τα χωρέσουμε – ποιος θα καθόταν να τις διαβάσει κιόλας; Συνοψίζοντας, ωστόσο, ο Κλαρκ «αυτοκτόνησε». Και ο ΜακΓκιλ είχε κάνει το ίδιο σε κάποια frame νωρίτερα, όμως ο Ουαλός στο 24ο frame απείχε κυριολεκτικά μία μπάλα από την εξασφάλιση από της νίκης. Απέτυχε να βάλει μία εύκολη ροζ, το break του σταμάτησε στους 55 πόντους και αφού το frame έφτασε να παίζεται σε τακτική μάχη στην τελευταία μαύρη, κατέληξε στα χέρια του Σκωτσέζου.

Ο Κλαρκ είχε καλή ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο decider, όμως το break του σταμάτησε στους 42 πόντους. Ένα resafe που έβγαλε με αρκετή δόση τύχης ο ΜακΓκιλ, του έδωσε το προβάδισμα με αρκετούς κερδισμένους πόντους από φάουλ. Άλλο ένα φάουλ του Ουαλού στην τακτική μάχη στην τελευταία κόκκινη, που ίσως να μην αντιλαμβανόταν ένας λιγότερο καλός και έμπειρος διαιτητής από τον Γιαν Βερχαάς, τού έδωσε το αποτελειωτικό χτύπημα.

Ο ΜακΓκιλ προκρίνεται για δεύτερη φορά στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και για πρώτη ύστερα από την παρθενική του παρουσία στο Crucible, το 2015 (όταν είχε αποκλείσει τον κάτοχο του τίτλου, Μαρκ Σέλμπι). Αντίπαλός του στον αγώνα που αρχίζει σήμερα στις 16:30 θα είναι ο έτερος qualifier, Κερτ Μάφλιν και, όπως είναι λογικό, ο καθένας τους δικαιούται να ονειρεύεται την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

Ανάλυση και στοιχηματικές εκτιμήσεις και για τους τέσσερις προημιτελικούς, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε σε νεότερες αναρτήσεις εντός της ημέρας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις