Βρίσκει ζόρια η Λίβερπουλ

Βρίσκει ζόρια η Λίβερπουλ

Ρισκαδόρικη δυάδα απόδοσης 4.50 από τον Χρήστο Μυλωνά στα σημερινά προγνωστικά του Champions League.

Γεια σας φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Επανέρχομαι  με προγνωστικά σήμερα Τετάρτη με ακόμα μία δυάδα από τα ματς του Champions League, η οποία περιέχει ρίσκο μεν, αλλά θεωρώ πως έχει καλές τύχες να μας στείλει στο ταμείο.

Προγνωστικά: Μπορεί να αντισταθεί η Νάπολι

Ξεκίνημα από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Λίβερπουλ

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Ντιέγκο Μαραντόνα» για την αποψινή έναρξη των ομίλων απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν ξεκινήσει καλά και στο πρωτάθλημα, καθώς παραμένουν αήττητοι μετά από πέντε αγωνιστικές (τρεις νίκες – δύο ισοπαλίες), θα προσπαθήσουν με τη βοήθεια και του κόσμου τους να βάλουν δύσκολα στη Λίβερπουλ. Έχουν μαζί τους και θετική παράδοση καθώς και τις τρεις φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι τα τελευταία χρόνια, δεν έχασαν ούτε μία (δύο νίκες – μία ισοπαλία).

Η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από έξι αγωνιστικές μετράει μόνο δύο νίκες (τρεις ισοπαλίες – μία ήττα) με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 7η θέση αυτή τη στιγμή. Έτσι θεωρώ πως θα τα βρει «σκούρα» στο σημερινό παιχνίδι και πιστεύω πως το καλύτερο που μπορεί να πάρει είναι η ισοπαλία.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν θα επιλέξω να μην ηττηθεί η Νάπολι , οπότε πάω με τη διπλή ευκαιρία 1Χ που πληρώνει 1.82 στο Pamestoixima.gr

 

Τρώει ένα και μας πληρώνει η Μπάρτσα

Η στήλη θα κλείσει με την αναμέτρηση στο «Καμπ Νου» ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Βικτόρια Πλζεν.

Αρκετά καλό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Μπαρτσελόνα η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στη 2η θέση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία , πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ που έχει το απόλυτο. Θα επιδιώξει να κάνει θετική έναρξη στη διοργάνωση στο ματς που θεωρητικά είναι το πιο βατό, καθώς οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι η Μπάγερν και η Ίντερ.

Η Πλζεν από την άλλη ξεκίνησε από τα προκριματικά και απέκλεισε κατά σειρά τις Ελσίνκι, Σερίφ και Καραμπάχ αλλά έχει λίγες τύχες ακόμα και για την 3η θέση στο συγκεκριμένο όμιλο, παρ’ όλα αυτά θα κυνηγήσει τις ελπίδες που έχει. Πολύ θετικό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημά της καθώς μετά από έξι αγωνιστικές μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή.

Προβλέπω άνετη επικράτηση για τη Μπαρτσελόνα εδώ, αλλά με ιντριγκάρει πολύ το 2.52 που δίνει το Pamestoixima.gr στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση.

Δυάδα απόδοσης 4.50
22:00
Νάπολι - Λίβερπουλ
1.82
22:00
Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν
Goal/goal
2.52
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις