Ενθουσιασμός, αθλητικότητα, 2.05

προγνωστικά

Συνέχεια στα προγνωστικά του Eurobasket 2022, από τον ΜasterBetChef. Ποντάρισμα στην αθλητικότητα και στο χάντικαπ της Ουκρανίας.

Αγαπητοί φίλοι η στήλη δεν ξεκίνησε καλά στα προγνωστικά. Θα πω μόνο ότι το ίδιο συνέβη και τις δύο προηγούμενες χρονιές, άλλα στη συνέχεια ανακάμψαμε εντυπωσιακά.

Προγνωστικά Γ’ ομίλου: Στήριγμα το χάντικαπ της Ουκρανίας

Η Ουκρανία μετά από τρείς συνεχόμενες σημαντικές νίκες, έχασε από την Ελλάδα, σε ένα παιχνίδι όπου για ένα ημίχρονο κατάφερε να επιβληθεί. Στο δεύτερο όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ισοπεδωτικός και όταν έκανε δίδυμο με τον Παπαγιάννη, επικράτησαν πλήρως, κυρίως στην άμυνα. Αυτό όμως δεν αλλάζει την πολύ καλή εικόνα που έδειξε μέχρι τώρα η Ουκρανία.

Μια ομάδα γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, καλά δεμένη και με διακριτούς ρόλους στο παρκέ. Πρωταγωνιστές οι δύο γκάρντ, ο ερχόμενος από το ΝΒΑ Μίχαϊλιουκ και ο Σάνον. Άλλα και μέσα στη ρακέτα η ομάδα του Μαγκάτσκις, είναι εξαιρετικά δυνατή. Ο επίσης ΝΒΑer Άλεξ Λεν είναι κυριαρχικός, όπως και ο πανύψηλος Πούστοβι και ο δυναμικός Γκερούν.

Η Κροατία από τη μεριά της έχει πάλι ακριβώς την ίδια εικόνα που παρουσιάζει εδώ και δύο δεκαετίες. Ομάδα δηλαδή με πολλούς σταρ, ντελικάτους παίκτες με υψηλή τεχνική, όχι όμως και την κατάλληλη νοοτροπία. Οι Κροάτες παραδοσιακά δεν βάζουν τα σώματα τους στη φωτιά, ειδικά στην άμυνα. Εκεί θα τους χτυπήσει η νεανική, αθλιτική και ενθουσιώδης Ουκρανία και θα πάρει στο τέλος τη νίκη. Στέλνοντας έτσι τους Κροάτες ως τέταρτους στον όμιλο, απέναντι στον χειρότερο εφιάλτη τους. Πάνω στη Σερβία δηλαδή, στο χιαστί της φάσης των «16».

Ντέρμπι πρωτιάς στο Δ’ όμιλο

Αρκεί βέβαια οι Σέρβοι να δικαιώσουν τα προγνωστικά που τους θέλουν να νικούν εύκολα την Πολωνία, μια ομάδα που μου αρέσει. Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς έχει έναν βασικό κορμό από παίκτες που είναι ο ίδιος τα τελευταία χρόνια, κάτι που μετράει πολύ στις Εθνικές ομάδες, επειδή μαζεύονται λίγες φορές το χρόνο. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ισχυρό σύνολο που δεν θα είναι για κανέναν εύκολο να το κερδίσει. Ο Σλότερ (πρώην Άρης) σκοράρει, ο πολυσύνθετος Πονίτκα πασάρει και ηγείται, ενώ όλοι ξέρουν και εκτελούν το ρόλο τους ιδανικά. Η Πολωνία έχει τα κορμιά να ανταπεξέλθουν αθλητικά στη δύναμη της προφανώς πιο ποιοτικής Σερβίας και δεν θα πέσει αμαχητί.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
15:15
Κροατία - Ουκρανία
2 (+4,5)
2.05
BET: 25 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 12.09
15:15
Κροατία - Ουκρανία
2
2.95
22:00
Σερβία - Πολωνία
2 (+7,5)
4.10
BET: 5 units
Fun bet
22:00
Σερβία - Πολωνία
2 (+7,5)
4.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις