Ώρα Champions League

προγνωστικά

Προγνωστικά: Πρεμιέρα Champions League με δύο δυνατές αναμετρήσεις με ισπανικό φόντο, Σέλτικ - Ρεάλ και Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι.

Ώρα για το Champions League λοιπόν. Μετά από αναμονή αρκετών μηνών και προκριματικών ήρθε η ώρα του. Φυσικά και στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με αυτό. Δεν γίνεται να απουσιάζει η στήλη. Χωρίς λοιπόν άλλη καθυστέρηση πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δύο εκπρόσωποι, πολλές διαφορές

Δύο αγώνες με ομάδες που συμμετέχουν από την Ισπανία θα μας απασχολήσουν. Στην Γλασκόβη, η Σέλτικ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ισπανίας και κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι ότι βρίσκονται πρωτοπόροι στα πρωταθλήματα τους και σκοράρουν κατά ριπάς. Αλλά κάπου εκεί τελειώνουν και οι όποιες ομοιότητες. Η Σέλτικ πήρε με άνεση το ντέρμπι με την Ρέιντζερς, 4-0. Μεγάλο πλεονέκτημα για τον τίτλο, αλλά και ψυχολογική ένεση ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων. Και κόντρα στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ.

Μια Ρεάλ η οποία καθάρισε την Μπέτις, 2-1, δείχνοντας ότι δεν θα αφήσει την κορυφή της Ισπανίας εύκολα. Πυροβόλο στην επίθεση, με κάποια μικροπροβλήματα στην άμυνα, αλλά δεν καταλαβαίνουν. Πλουραλισμός και στο σκοράρισμα κάτι που διευκολύνει όλη την ομάδα και αποφορτίζει από το άγχος τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της προηγούμενης σεζόν, Καρίμ Μπενζεμά.

Αν και πρεμιέρα για μένα η αναμέτρηση είναι πολλά με λίγα. Θα ζορίσει η Σέλτικ την Ρεάλ, πολύ πιθανό να σκοράρει κιόλας, αλλά δε νομίζω να μην ξεκινήσει και με νίκη εδώ η Ρεάλ. Διπλό με over 1,5 σε πιο λογικές τιμές. Για πιο ρίσκο διπλό με περισσότερα γκολ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η άλλη αναμέτρηση είναι το Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι. Και που θα κάτσω να γράψω άνω από 20 λέξεις για σχόλιο πολλά είναι. Η Σεβίλλη δεν βλέπεται! Μία ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός της σε τέσσερις στροφές στην La Liga, ίσως στο χειρότερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας της. Στον τελευταίο αγώνα, αν και είχε κάποιες φάσεις, έχασε άνετα από την Μπαρτσελόνα.  Τα προβλήματα που έχει πολλά και τείνουν να χειροτερέψουν αν δεν γίνει κάτι και γρήγορα μάλιστα. Τώρα τι μπορεί να κάνει απέναντι στην ισοπεδωτική μηχανή που ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Σίτι ; Όχι πολλά. Μια Σίτι που πιέζει και πνίγει τον αντίπαλο της και που  έχει έναν Χάαλαντ σε δαιμονιώδη φόρμα, νομίζω ότι η προσθήκη και άλλων σχολίων είναι περιττή. Ποντάρισμα στου φιλοξενούμενους σε συνδυασμό με γκολ.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Καλή συνέχεια.

Μονό
22:00
Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 2,5
1.90
BET: 30 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι
Χάαλαντ να σκοράρει 2+ γκολ
3.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις