Γκολ στην Γερμανία – Εμπιστοσύνη στην Τότεναμ

προγνωστικά_Τότεναμ_Τσάμπιονς Λίγκ

Η αγωνιστική δράση στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League είναι γεγονός με τον Αρτέμη Αγριτάκη να δίνει προγνωστικά από δύο δυνατές αναμετρήσεις.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι (ξανά) εδώ. Η στήλη εστιάζει στον Δ’ όμιλο δίνοντας προγνωστικά από τις δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αυτού.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19:45)

Πρώτο, χρονικά, παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «αετοί» έχουν 4 παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις επικράτησαν με 3-4 της Βέρντερ Βρέμης και 4-0 της Λειψίας αντίστοιχα. Παρά το «μηδέν» που κράτησε στο τελευταίο της παιχνίδι η γερμανική ομάδα τα αμυντικά της προβλήματα είναι ουκ ολίγα. Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάτι τέτοιο ίσως συμβεί ξανά. Οι Πορτογάλοι μόλις το περασμένο Σάββατο επέστρεψαν στις νίκες κερδίζοντας 0-2 την Εστορίλ εκτός έδρας. Τα παιχνίδια της έχουν «μπόλικα» γκολ, η άμυνα της αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα επομένως, όσον αφορά τα προγνωστικά, η επιλογή των Over 2.5 γκολ με απόδοση 1.70 στην Novibet είναι εξαιρετική για ποντάρισμα.

Τότεναμ – Μαρσέιγ (22:00)

Η άλλη αναμέτρηση του ομίλου είναι ανάμεσα στη Τότεναμ και τη Μαρσέιγ, στο πρώτο παιχνίδι των «πετεινών» στην επιστροφή τους στο UEFA Champions League. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι σε πολύ καλή φόρμα.  Σε 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (11 βαθμοί, 3-2-0 ρεκόρ) είναι αήττητη. Τώρα είναι έτοιμη για την αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους με «φόντο» την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Οι «πετεινοί» δημιουργούν ουκ ολίγες τελικές προσπάθειες σε κάθε τους παιχνίδι και κάτι τέτοιο θα επιδιώξουν και σήμερα. Όσον αφορά την Μαρσέιγ είναι 5 παιχνίδια χωρίς ήττα και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί, ενώ διαθέτει και πολύ καλές μονάδες στο σύνολο της, όπως ο Αλέξις Σάντσες, ο Μπακαμπού, ο Ουντέρ, ο Γκεντουζί κλπ. Παρόλα αυτά η ποιότητα της Τότεναμ είναι μεγαλύτερη και το ρόστερ της πολύ πιο «γεμάτο». Γι’αυτό επιλέγουμε το στοιχηματισμό 1 και over 2.5 με απόδοση 2.20 στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι κι αν επιλέξετε για ποντάρισμα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Over 2,5
1.70
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τότεναμ - Μαρσέιγ
1 & over 2,5
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις