Καλησπέρα Τσουλού με 2.71

προγνωστικά

Προγνωστικά: Χαιρετίζω το φετινό Τσουλού και τη φάση των ομίλων με δυαδούλα του 2.71. Μοναδική προϋπόθεση; Δύο τεμάχια.

Χαιρετώ τα πλήθη εδώ στο koubanezos.gr. Ξεκινήσαμε και φέτος, μας περιμένατε με αγωνία, το γνωρίζω εκ των έσω. Ξεκίνησε και το αγαπημένο μας, σας Tipster League, θα κονταροχτυπηθούμε με τα υπόλοιπα παιδιά για την κορυφή. Στόχος άλλωστε τα πολλά ταμεία στα προγνωστικά μας, για να είστε εσείς άλλωστε χαρούμενοι. Αρκετά φλύαρος έγινε εις την πρεμιέραν μου, προχωρώ γοργά.

Προγνωστικά: Βρε Τούχελ, βρε αγόρι μου…

Στο Ζάγκρεμπ λοιπόν το Τσελσάκι για να παίξει με την Ντιναμό. Ενα Τσελσάκι το οποίο, προ διετίας, σήκωσε με τον κόουτς Τούχελ το Τσουλού και δύο έτη αργότερα, ο Γερμανός μας κάνει νερά. Θα συμφωνήσουμε πως δεν ανανέωσαν Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν, έχασες σε ομοιογένεια. Θα συμφωνήσουμε πως άργησαν οι μεταγραφές. Αλλά σου έφεραν Κουλιμπαλί, Φοφανά, Κουκουρέγια και Ομπαμεγιάνγκ. Τι άλλο θέλεις; Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή…

Κυνική η Ντιναμό στην έδρα της, έχει άλλον αέρα και δυναμισμό από την κερκίδα. Κόντρα σε τούτη την Τσέλσι, ένα τεμάχιο το έχει με ευκολία.

Προχωρώ στο Παρίσι. Η τοπική Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη «Γιούβε». Ας ενημερώσει κάποιος τις εταιρείες παρακαλώ παρακαλώ πως το 1.35 του άσου δεν είναι απόδοση. Είναι… ας το αναφέρω κόσμια, ντροπή. Οσο να πεις, έχει μια φανέλα η «γηραιά κυρία» και δύναμη μεσοεπιθετικά. Κάθε χρόνο με στόχο την κατάκτηση ξεκινούν οι Παριζιάνοι και κάθε χρόνο χαιρετούν νωρίς νωρίς.

Ενα τεμάχιο το έχουν και οι Ιταλοί. Κι ας παίζουν χωρίς τον Ντι Μαρία.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.71
19:45
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τσέλσι 
Ντιναμό Ζάγκρεμπ over 0,5
1.62
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους
Γιουβέντους over 0,5
1.67
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις