Η στατιστική επιβεβαιώνει το 2.10

Champions League

Champions League: Πρεμιέρα απόψε για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τον Blackbird ταξιδεύει στην Γλασκώβη.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με απόλυτο ξεκίνησε η στήλη την χρονιά, καθώς κάναμε 3/3 το Σάββατο στην Ισπανία. Σήμερα πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League, με την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Ρεάλ.

Champions League: Πρεμιέρα με 2.10

Δίνει συνέχεια στην εξαιρετική περσινή σεζόν η Σέλτικ, έχοντας κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα. Διέσυρε με 4-0 το Σάββατο την μισητή Ρέιντζερς, ανοίγοντας την μεταξύ τους ψαλίδα στους πέντε βαθμούς, κάνοντας παράλληλα το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από την σεζόν 2017-18, όπου και είχε τερματίσει στην 3η θέση. Οι «Κέλτες» παίζουν επιθετικά, είναι μια παραγωγική ομάδα και όλο αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του Ελληνοαυστραλού προπονητή της, Άγγελου Ποστέκογλου.

Η Ρεάλ, προέρχεται και αυτή από νίκη, πιο δύσκολη όμως. Το τελικό 2-1, την κράτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Φαίνεται διατεθειμένη, να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της, ως πρωταθλήτρια Ισπανίας, αλλά και ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, πηγαίνοντας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για το back to back.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Ρεάλ. Σε καμία των περιπτώσεων όμως, δεν μπορούν να υποτιμηθούν οι γηπεδούχοι που είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με επιθετικές αρετές. Επιλογή που επιβεβαιώνει η στατιστική θα αγοράσω εδώ. Η Σέλτικ έχει επτά σερί νίκες, όλες με over 2,5. Η Ρεάλ, που μετράει πέντε σερί, στις τέσσερις τελευταίες έχει επιβεβαιώσει το αμφίτερμα μαζί με το over. Αυτό θα επιλέξω και εγώ στο 2.10 της Winmasters.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
22:00
Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις