Champions ταμείο με το καλημέρα

προγνωστικά

Δυάδα τετραπλασιασμού από τον Χρήστο Μυλωνά στις σημερινές αναμετρήσεις του Champions League.

Χαιρετώ και πάλι μετά τη διακοπή του καλοκαιριού τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Επανερχόμαστε σήμερα Τρίτη με μία δυάδα από τις αναμετρήσεις του Champions League, που κάνει πρεμιέρα απόψε, όπως και τα προγνωστικά του Goleador.

Προγνωστικά: Δείχνει σοβαρότητα η Μίλαν

Ξεκίνημα από την Αυστρία και την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με τη Μίλαν.

Αποδυναμωμένη σε σχέση με την περυσινή σεζόν δείχνει η γηπεδούχος καθώς αποχώρησαν τρεις βασικοί της παίκτες (ο φορ Αντεγέμι στη Ντόρτμουντ και οι χαφ Ααρονσον και Καμαρά σε Λιντς και Μονακό αντίστοιχα) και η μόνη ουσιαστική αντικατάσταση των τριών παραπάνω ήταν ο φορ Φερνάντο που αποκτήθηκε από τη Σαχτάρ. Μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημά της, βρίσκεται στην κορυφή έχοντας χάσει μόνο στο ντέρμπι από τη Στουρμ Γκρατς εκτός έδρας. Θα παλέψει για την 3η θέση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς λογικά οι δύο πρώτες θα καπαρωθούν από Τσέλσι και Μίλαν.

Χαράς ευαγγέλια στη φιλοξενούμενη καθώς προέρχεται από νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Ίντερ με σκορ 3-2 και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι. Αήττητη μέχρι στιγμής στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις έδρες των Αταλάντα και Σασουόλο.

Θα κρατήσω το διπλό το οποίο δίνεται σε απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Θα το παλέψει η Σεβίλλη

Η στήλη για σήμερα θα κλείσει με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Άσχημο ξεκίνημα για τη γηπεδούχο, καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό, ενώ προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα με σκορ 0-3. Το καυτό Σάντσεθ Πιθχουάν όμως μπορεί να φέρει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, καθώς σκοράρει με συνέπεια σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Η Σίτι από την άλλη δεν δείχνει την ίδια συνέπεια με την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι, καθώς στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει κάνει ήδη δύο γκέλες στις έδρες των Νιουκάστλ και Άστον Βίλα το Σάββατο, και θα είχε κάνει και τρίτη στην έδρα της όταν βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά τελικά επικράτησε με 4-2. Δείχνει λοιπόν να έχει θεματάκια στην άμυνα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σεβίλλη.

Έτσι θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δυάδα απόδοσης 4.02
22:00
Σάλτσμπουργκ - Μίλαν
2
2.12
22:00
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις