Αναμένεται γαλανόλευκο ξέσπασμα

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αναλύει τους σημερινούς αγώνες του Eurobasket καταλήγοντας σε δύο επιλογές με αξία

Καλησπέρα σε όλους. Δευτέρα απόψε και οι όμιλοι του Eurobasket μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία και έχουμε σχηματίσει γνώμη για τις περισσότερες ομάδες της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα της ημέρας απόψε έχει Ελλάδα στα προγνωστικά μας και ένα φυσικά το βράδυ μία αρκετά ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Αναμένεται γαλανόλευκο ξέσπασμα

Η Ελλάδα έκανε ξανά τα εύκολα – δύσκολα, επιτρέποντας στην Ιταλία να γυρίσει στο παιχνίδι. Η γαλανόλευκη έβγαλε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, πήρε πράγματα σχεδόν από όλους και δείχνει πως μάλλον θα αρχίσει να παίζει με βασικό ψηλό καθώς ο Παπαγιάννης ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του. Σίγουρα ψάχνει ένα ξέσπασμα για να ξεμουδιάσει μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια, βρίσκοντας απέναντι της τον ιδανικότερο αντίπαλο.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι από τις χειρότερες ομάδες του θεσμού, δεν έχει καμία αρχή στην επίθεση και στην άμυνα είναι ευάλωτη. Μάλιστα δεν διαθέτει κάποιο μεγάλο κορμί που θα ματσάρει τον Γιάννη ή τον Παπαγιάννη ενώ δέχεται εύκολα περιφερειακά σουτ. Η επίσημη αγαπημένη θα παραταχθεί με σχεδόν όλα της τα όπλα και ένα μίνι απογευματινό πάρτι στο Μιλάνο προμηνύεται κόντρα σε έναν αντίπαλο χωρίς αξιόλογους παίκτες (πέραν του τιμίου Ολασένι) και που το παιχνίδι του ορισμένες φορές μπορεί να σε στείλει μέχρι τον οφθαλμίατρο.

Κρατάμε την νίκη της Εθνικής μας στο -18,5 ασιατικό χάντικαπ στο 1.83 από την Novibet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Φινλανδία είναι αξιόμαχη επιθετικά

Πάμε και στον όμιλο της Πράγας. Η Σερβία απέναντι στην Φινλανδία, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματσάρισμα και σε ένα ύπουλο στοιχηματικά παιχνίδι. Οι Σέρβοι ακόμα δεν έχουν ανεβάσει ταχύτητες, παίζοντας κυρίως όσο παίζει ο Γιόκιτς. Επικράτησαν εύκολα της Ολλανδίας και της Τσεχίας αλλά και στις δύο περιπτώσεις, οι διαφορές που έχτιζαν μειώνονταν αισθητά. Έχουν αγκαλιάσει την πρωτιά του ομίλου και συμπεριφέρονται περισσότερο σαν φιλικά στα συγκεκριμένα ματς παρά σαν επίσημα.

Η Φινλανδία ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στο Ισραήλ, διαλύοντας την Πολωνία. Αρκετά δουλεμένη ομάδα στην περιφέρεια, ο Μάρκανεν παίζει στα κόκκινα και επιθετικά τουλάχιστον είναι αρκετά επικίνδυνη.

Δεν αξίζει ο φαβοριτισμός της Σερβίας. Η Φινλανδία θα βρει τρόπους να σκοράρει και ο Μάρκανεν θα δώσει γενναίες μάχες με τον «Τζόκερ». Το Over 76,5 έχει αξία και έχει επιβεβαιωθεί δις από τους Σκανδιναβούς.

Μονό
18:00
Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα
2 (-18.5)
1.83
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σερβία - Φινλανδία
Over 76,5 πόντοι Φινλανδία
1.92
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις